
Η Σάκκαρη έμαθε την πρώτη αντίπαλό της στο Μαϊάμι
Η Μπεατρίζ Χαντάτ Μαΐα θα βρεθεί στο δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη στο 2ο γύρο του του Miami Open, το οποίο θα είναι το τρίτο τουρνουά WTA 1000 της σεζόν
Η Μπεατρίζ Χαντάτ Μαΐα από τη Βραζιλία θα είναι η πρώτη αντίπαλος για τη Μαρία Σάκκαρη στο Όπεν του Μαϊάμι, που άρχισε την Τρίτη (22/3) και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Απριλίου.
Η 26χρονη βραζιλιάνα Χαντάτ Μαΐα, Νο 62 στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε τη Νούρια Παρίθας Ντίαζ (Νο 49) από την Ισπανία με 7-6(2), 6-2 και προκρίθηκε στο 2ο γύρο, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ελληνίδα πρωταθλήτρια.
Η νικήτρια του ζευγαριού στη φάση των «32» θα αντιμετωπίσει την αμερικανίδα Μάντισον Κις ή τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στη Σοφία Κένιν (ΗΠΑ) και την ουκρανή Ανχελίνα Καλίνινα.
Από την άλλη πλευρά, και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο Μαϊάμι Όπεν. Εκείνος θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο το νικητή του αγώνα ανάμεσα στο γερμανό Ντάνιελ Αλτμάιερ και τον αμερικανό Τζέι Τζέι Γουλφ.
- Η εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στις ομάδες του final 4
- Κρίση στη Μέση Ανατολή: Πώς να ταξιδέψετε αυτό το καλοκαίρι χωρίς απρόοπτα, ακυρώσεις και επιπλέον έξοδα
- EPPO: Στη δημοσιότητα οι δύο επιστολές της Κοβέσι για την τροπολογία Φλωρίδη
- Η Τεχεράνη εξετάζει νέα πρόταση των ΗΠΑ, μετά την επίσκεψη του Πακιστανού μεσολαβητή
- LIVE: Φράιμπουργκ – Άστον Βίλα
- Ευρωκοινοβούλιο: Ο συμπρόεδρος των Πρασίνων παραιτείται παραδεχόμενος «ανάρμοστες σχέσεις»
