Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απολαυστικός Τσιμίκας: Ραπάρει παρέα με τον Κονατε, και αποκτά το πρώτο του τραγούδι στους… Reds

Απολαυστικός Τσιμίκας: Ραπάρει παρέα με τον Κονατε, και αποκτά το πρώτο του τραγούδι στους… Reds

Ο Κώστας Τσιμίκας διέκοψε τον Ιμπραχίμα Κονατέ από το φαγητό του, προκειμένου να… σώσει τον Έλληνα αμυντικό στο ξεκαρδιστικό challenge των παικτών της Λίβερπουλ, συνθέτοντας έτσι το πρώτο ανεπίσημο τραγούδι του ως μέλος των Reds!

Ο Κώστας Τσιμίκας περνάει καλά στην Λίβερπουλ και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ο Έλληνας φουλ μπακ των «Reds» έλαβε μέρος στο ξεκαρδιστικό challenge για το «ποιος είναι ο κορυφαίος συμπαίκτης;» μαζί με τους Ντιόγκο Ζότα και Τιάγκο Αλκάνταρα.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι οργάνωσε η χορηγός των «Reds» «Thinkmarkets» και στο οποίο πρωταγωνίστησε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού με σκοπό: να πείσει έναν συμπαίκτη του να του τραγουδήσει το δικό του τραγούδι.

Πρώτος ξεκίνησε ο Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος βρήκε τον… κάπτεν Τζόρνταν Χέντερσον και τον ξελάσπωσε γρήγορα. Στην συνέχεια προσπάθησε ο Ντιόγκο Ζότα ο οποίος «κατάφερε» τελικά τον Χάρβεϊ Έλιοτ.

Τέλος ήταν η σειρά τον Κώστα Τσιμίκα να δοκιμάσει την τύχη του, ωστόσο γρήγορα ο 25χρονος μπακ συνειδητοποίησε ότι δεν έχει αποκτήσει ακόμα δικό του τραγούδι από τους φίλους της ομάδας, συνεπώς έπρεπε να κάνει από μόνος του την… αρχή.

Αφού δέχθηκε αρκετές… «πόρτες» τελικά ο Ιμπραχίμα Κονατέ ήταν εκεί για να σώσει τον «Τσίμι», ο οποίος αφού αρχικά διέκοψε το φαγητο του στην συνέχεια άρχισε να ραπάρει στα γαλλικά κάνοντας όλη την αίθουσα να «δακρύσει» από τα γέλια.

Τελικά ο Τσιμίκας έχασε την νίκη από τον Τιάγκο, ωστόσο ξέρει πλέον πως έστω και ανεπίσημα απέκτησε το πρώτο του τραγούδι ως μέλος της Λίβερπουλ.

Απολαύστε: 

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024