
Βραβεύτηκε από τον Προμηθέα ο Σπανούλης
Τον Βασίλη Σπανούλη για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ βράβευσε ο Προμηθέας, στο ημίχρονο του αγώνα με τη Βίρτους Μπολόνια.
Ακόμα μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή για τον Βασίλη Σπανούλη στα παρκέ.
Ο «θρύλος» του Ολυμπιακού και του ελληνικού μπάσκετ είχε την… τιμητική του στην αναμέτρηση του Προμηθέα με τη Βίρτους Μπολόνια, για το Eurocup. Ο Έλληνας παλαίμαχος άσος που παρακολουθεί την αναμέτρηση παρέα με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, βραβεύτηκε από τον Προμηθέα στο ημίχρονο του αγώνα για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.
Ο «Kill Bill» θα παραμείνει στην Πάτρα, καθώς είναι ο προπονητής της επίλεκτης ομάδας U18 που θα συμμετέχει στο Next Generation Tournament.
- ΑΕΚ – Άρης Betsson 87-81: Δυσκολεύτηκε, αλλά έκανε το 1-0 η Ένωση
- Συνέδριο ΝΔ: Ποιος φοβάται τον Νίκο Δένδια;
- «Το Netflix σας παρακολουθεί» – Αγωγή κατά της πλατφόρμας με την κατηγορία της συλλογής προσωπικών δεδομένων
- Δικαστής ανέστειλε τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της εισηγήτριας του ΟΗΕ Φραντσέσκα Αλμπανέζε
- ΒΗΜΑ: Τελετή βράβευσης του προγράμματος ανάπτυξης καινοτόμων ιδεών «B/ innovate»
- Νέες αιχμές Καραμανλή για την εξωτερική πολιτική Μητσοτάκη: «Η δική μας κυβέρνηση είχε μια πολυδιάστατη προσέγγιση»




