Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπασκόνια – Φενέρμπαχτσε 77-62: Νίκησε και παράμεινε ζωντανή στο κυνήγι της… οκτάδας

Μπασκόνια – Φενέρμπαχτσε 77-62: Νίκησε και παράμεινε ζωντανή στο κυνήγι της… οκτάδας

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γουέιντ Μπάλντουιν η Μπασκόνια επικράτησε με 77-62 της Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής και παρέμεινε «ζωντανή» στο κυνήγια της… οκτάδας. Αποχώρησε τραυματίας για τους φιλοξενούμενους ο Ντε Κολό.

H Mπασκόνια πάτησε… γκάζι στο δεύτερο μέρος και με τον Γουείντ Μπάλντουιν να ηγείται στο σκοράρισμα κατάφερε να επικρατήσει με 77-62 της Φενέρμπαχτσε και παρέμεινε «ζωντανή» στο κυνήγια της… οκτάδας.

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της Φενέρ, αναφορικά με τον τραυματισμό του Ντε Κολό, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Η Φενέρμπαχτσε δεν βρήκε λύσεις στον επιθετικό πλουραλισμό της Μπασκόνια η οποία είχε τον Μπάλντουιν σε δαιμονιώδη κατάσταση με 24 πόντους στο ματς. Κορυφαίος για τη Φενέρμπαχτσε ήταν ο Βέσελι με 15 πόντους.

Πλέον η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στο 9/13 ενώ η Μπασκόνια είναι μία ανάσα από την οκτάδα με ρεκόρ 10-15 έπειτα από την τέταρτη σερί της νίκη.

Το ματς στις αρχές του ήταν αρκετά κλειστό, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι στο σκοράρισμα. Ωστόσο στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Τούρκοι κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο με οκτώ βαθμούς διαφορά,χάρη στο σκοράρισμα του Ντε Κολό αλλά και τις πολύτιμες βοήθειες του Βέσελι.

Η τύχη γύρισε την πλάτη στην Φενέρ στο δεύτερο μέρος, έχασαν τον ηγέτη του Ντε Κολό, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού. Την συγκεκριμένη εξέλιξη εκμεταλεύτηκαν στο έπαρκο οι γηπεδούχοι.  Ο Πίτερς ανέβασε την απόδοσή του, ήταν απόλυτα εύστοχος από μακριά και έκανε εξαιρετική δουλειά για την Μπασκόνια που έκλεισε την τρίτη περίοδο με διαφορά ενός πόντου υπέρ της.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, και με ένα επιμέρους σκορ 30-16 δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους Τούρκους. Ο Μπάλντουιν ήταν εξαιρετικός, βοηθώντας την Μπασκόνια να φτάσει σε μια πολύ σημαντική νίκη όσον αφορά την είσοδο της στην τελική οκτάδα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-19, 32-40, 54-53, 77-62

Sports in

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουάιτεντ 4-0: Συντριβή για την ομάδα του Τεν Χαγκ

Η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024