Ο Γαλανόλευκος Φάρος των Χανίων
Ο Δήμος Χανίων τιμάει την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου με σειρά εκδηλώσεων, αλλά την παράσταση καθηλώνει ο Γαλανόλευκος Φάρος της πόλης.
Ο Δήμος Χανίων, με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά την ημέρα και διοργανώνει συμβολικές δράσεις στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.
Σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων, ο Φάρος θα φωταγωγηθεί στα χρώματα της Γαλανόλευκης, την παραμονή και ανήμερα της Εθνικής Επετείου (24-25/03), καθώς και το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.
Παράλληλα, με μέριμνα της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., θα γίνονται προβολές, μέσω της μεθόδου projection-mapping, στη δυτική όψη (εξωτερικό τοίχο) του Θεάτρου «Μ. Θεοδωράκης», στην πλατεία Κατεχάκη στο παλιό λιμάνι.
Από σήμερα, Τετάρτη 23 έως και την Παρασκευή 25/3/2022, επισκέπτες και περαστικοί από το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εικόνες σχετικές με την Εθνική Επέτειο και την Επανάσταση του 1821.
Το βίντεο επιμελήθηκε ο Λεωνίδας Μανωλικάκης, ηθοποιός – σκηνοθέτης.
- Απίστευτο και όμως αληθινό: Ούτε ένα τάιμ άουτ δεν πήρε ο Μαρτίνεθ στο Game 5
- Άμλετ (machine) των Ουίλλιαμ Σαίξπηρ – Χάινερ Μύλλερ: Επιπλέον παραστάσεις έως τις 2/6
- Aγορά εργασίας: Η Ελλάδα έχει το δεύτερο μεγαλύτερο αναξιοποίητο εργατικό δυναμικό στην Ευρωζώνη
- «Τυφώνας σε μπουκάλι» ή αλλιώς η «Γαλάζια Πατρίδα» με όρους πολιτικής σκοπιμότητας
- Ηλιούπολη: Ανείπωτη θλίψη και για τη δεύτερη 17χρονη που υπέκυψε στα τραύματά της
- Τα μέτωπα της Ryanair από την Ελλάδα μέχρι τη Γερμανία
- Πόσα βήματα την ημέρα βοηθούν στο αδυνάτισμα;
- Σαρωτικοί έλεγχοι από την ΑΑΔΕ – Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο και γιατί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442