Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κολωνός: Δύο συλλήψεις για εκβίαση και ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων - Αστυνομικός ο ένας από τους συλληφθέντες

Κολωνός: Δύο συλλήψεις για εκβίαση και ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων – Αστυνομικός ο ένας από τους συλληφθέντες

Οι δύο άντρες κατηγορούνται για εκβίαση, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθησαν, στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ένας 30χρονος αστυνομικός και ένας 34χρονος αλβανικής καταγωγής, κατηγορούμενοι για εκβίαση και ληστεία κατά συναυτουργία, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Παράλληλα, ο αστυνομικός κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί οπλοφορίας και χρήση πυροβόλων όπλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται ότι βραδινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, 18 Μαρτίου, σε συνάντηση που έκλεισαν με γυναίκα, στην περιοχή του Κολωνού, με την οποία φέρεται να έχει οικονομικές διαφορές ο αλλοδαπός, την απείλησαν με όπλο και απαίτησαν να καταβάλει χρηματικό ποσό.

Παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση

Στη συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο, αφού πρώτα της πήραν το αυτοκίνητο, με το οποίο είχε πάει στη συνάντηση, ως «εγγύηση» μέχρι την παράδοση του συνόλου του ποσού. Το αυτοκίνητο βρέθηκε από αστυνομικούς, την επομένη, Σάββατο, 19 Μαρτίου, στην περιοχή του Κολωνού.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα στο σπίτι του Αλβανού εντοπίστηκε και κατασχέθηκε πιστόλι. Σημειώνεται, ότι ο αλλοδαπός είχε συλληφθεί και το 2013 για εγκληματική οργάνωση και ληστεία.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε κύρια ανάκριση.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024