Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός: Η «έκπληξη» του τριημέρου - Τι περιμένουμε από Δευτέρα

Καιρός: Η «έκπληξη» του τριημέρου – Τι περιμένουμε από Δευτέρα

Αναλυτική πρόγνωση

Την αναλυτική πρόγνωση για τον καιρό της 25ης Μαρτίου και του τριημέρου παρουσίασε ο Σάκης Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, αναμένεται ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες, κοντά στους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου ανήμερα της εθνικής επετείου, ενώ μία μικρή «έκπληξη» έρχεται το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (26/3) θα εμφανιστούν σύννεφα τα οποία θα κάνουν πιο ψυχρό τον καιρό, με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση.

Παρόλα αυτά, το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα θυμίζει άνοιξη, ενώ από τη Δευτέρα (28/3) αναμένονται ορισμένα φαινόμενα, αλλά κυρίως στα ορεινά προς την Βόρεια Ελλάδα.

Η αναλυτική πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Ο καιρός την Πέμπτη

Το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου αναφέρει για την Πέμπτη 24 Μαρτίου ότι στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στα πεδινά της Κρήτης και τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί.

Επίσης, στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο. Τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα εκδηλωθεί παγετός στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε αισθητή άνοδο και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 19, στην Ήπειρο από 0 έως 18 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -1 έως 19, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 19 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 18 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 3ο τελικό της Volley League Γυναικών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024