
EuroLeague: Οι διαιτητές του αγώνα Μονακό – Ολυμπιακός
Τους διαιτητές που θα διευθύνουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονακό για την 31η αγωνιστική ανακοίνωσε η EuroLeague
O Oλυμπιακός, μετά το θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού με 101-73, έχει μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, καθώς την Τετάρτη (23/3, 22:00) αντιμετωπίζει τη Μονακό για την 31η αγωνιστική της EuroLeague.
Η διοργανώτρια Αρχή πριν από λίγο έκανε γνωστή τη διαιτητική τριάδα που θα σφυρίξει στη σημαντική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονακό.
Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα, έχοντας στο πλευρό του τον αργεντινό Λεάντρο Λεσκάνο και τον αλβανό Γκέντιαν Τσίτσι.
Ο Λεσκάνο κάνει φέτος την πρώτη του σεζόν στην EuroLeague και έχει διευθύνει πέντε ματς, ανάμεσα στα οποία και το Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός (81-48), ενώ ο αλβανός Τσίτσι δεν έχει βρεθεί σε κάποια άλλη αναμέτρηση ελληνικής ομάδας τη φετινή σεζόν.
- Τα σενάρια ως το φινάλε της Euroleague: Πώς βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός, μέχρι 6η θέση ο Παναθηναϊκός
- Γιορτή σήμερα 4 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]
- Euroleague: Ο Μπαρτζώκας έγραψε ιστορία με 300 ματς στο πάγκο του Ολυμπιακού
- Ανάρπαστα μικρά και μεσαία διαμερίσματα
- Μπαρτζώκας: «Δεν μπορείς να συγκρίνεις αυτό το ματς με τα επόμενα»



