O Oλυμπιακός, μετά το θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού με 101-73, έχει μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, καθώς την Τετάρτη (23/3, 22:00) αντιμετωπίζει τη Μονακό για την 31η αγωνιστική της EuroLeague.
Η διοργανώτρια Αρχή πριν από λίγο έκανε γνωστή τη διαιτητική τριάδα που θα σφυρίξει στη σημαντική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονακό.
Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα, έχοντας στο πλευρό του τον αργεντινό Λεάντρο Λεσκάνο και τον αλβανό Γκέντιαν Τσίτσι.
Ο Λεσκάνο κάνει φέτος την πρώτη του σεζόν στην EuroLeague και έχει διευθύνει πέντε ματς, ανάμεσα στα οποία και το Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός (81-48), ενώ ο αλβανός Τσίτσι δεν έχει βρεθεί σε κάποια άλλη αναμέτρηση ελληνικής ομάδας τη φετινή σεζόν.
Η άμυνα του Ολυμπιακού «έπνιξε» τη Φενέρμπαχτσε στην πρώτη περίοδο, με τους Πειραιώτες να παίρνουν προβάδισμα με 12-0, πριν ο Μπιρτς σκοράρει μετά από επτά λεπτά.
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, μαζί με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, βρίσκονται στο «Τ-Center» για το Final Four της Euroleague και στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα μπάσκετ.
Απόλυτη κυριαρχία των οπαδών του Ολυμπιακού στο «T-Center» για τον πρώτο ημιτελικό του Euroleague Final Four 2026! – «Κόκκινη» παράνοια στο γήπεδο του Παναθηναϊκού!
Ο γνωστός Influencer «MK», φορώντας πράσινη μπλούζα πέρασε, μπροστά από κερκίδα με οπαδούς του Ολυμπιακού, λίγο πριν το τζάμπολ του ημιτελικού με τη Φενέρμπαχτσε.