Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τρίκαλα: Ξεκινάει η κατασκευή του νέου προπονητηρίου του ΤΕΦΑΑ

Τρίκαλα: Ξεκινάει η κατασκευή του νέου προπονητηρίου του ΤΕΦΑΑ

Πρόκειται για το έργο με τον τίτλο «Κατασκευή εκπαιδευτικού πολυχώρου άθλησης στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα Τρίκαλα», με προϋπολογισμό 400.000 €

Ακόμη ένα βήμα για τη στήριξη του ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα κάνει ο Δήμος Τρικκαίων. Συνεργαζόμενος με την Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμού και Διαιτολογίας (ΣΕΦΑΑΔ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την Πρυτανεία, ολοκλήρωσε τον διαγωνισμό για νέο προπονητήριο.

Έτσι σύντομα, ξεκινά η κατασκευή του, καθώς την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 υπογράφτηκε η σχετική σύμβαση, από τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, τον αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθηγητή Χαράλαμπο Μπιλλίνη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Πρόκειται για το έργο με τον τίτλο «Κατασκευή εκπαιδευτικού πολυχώρου άθλησης στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα Τρίκαλα», με προϋπολογισμό 400.000 € (χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων).

Το προπονητήριο που βελτιώνει ακόμη περισσότερο τις υποδομές του ΤΕΦΑΑ, ενισχύει τη ΣΕΦΑΑΔ στα Τρίκαλα και δίνει περισσότερος επιστημονικές δυνατότητες για τη διδασκαλία των μαθητών στους/στις φοιτητές/τριες/.

Στο προπονητήριο των 356 τ.μ.

– θα διδάσκονται τα «πρακτικά» μαθήματα (παραδοσιακοί χοροί, γυμναστική, αεροβική γυμναστική, γιόγκα, pilates, τεχνικές ασκήσεων ανάπτυξης της δύναμης, άσκηση στις αναπτυξιακές ηλικίες).
– θα πραγματοποιείται μεγάλο μέρος της προπόνησης σε ειδικότητες, όπως: άσκηση σε γυμναστήρια, κινητική αναψυχή, προπονητική φυσικής κατάστασης, καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, αντισφαίριση, κ.α.

Το θέμα του πρόσθετης βελτίωσης του προπονητηρίου είχε συζητηθεί και πριν λίγες ημέρες, στη διάρκεια της επίσκεψης του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθηγητή Ζήση Μαμούρη, στον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024