Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάνιε Γουεστ: «Έφαγε» πόρτα από τα Grammy Awards - Ακυρώθηκε η εμφάνισή του στην τελετή απονομής

Κάνιε Γουεστ: «Έφαγε» πόρτα από τα Grammy Awards – Ακυρώθηκε η εμφάνισή του στην τελετή απονομής

Μετά τον 24ωρο αποκλεισμό του από το Instagram, στον ράπερ απαγορεύτηκε και η συμμετοχή του την απονομή των βραβείων Grammy.

Στον Κάνιε Γουεστ απαγορεύτηκε επίσημα να εμφανιστεί στην 64η τελετή απονομής των βραβείων Grammy της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το Variety, εκπρόσωπος της Ακαδημίας επιβεβαίωσε ότι οι διοργανωτές της τελετής απονομής των Grammy Awards 2022 κάλεσε την ομάδα του Γουεστ για να την ειδοποιήσει ότι «δυστυχώς» έχει αφαιρεθεί από τη λίστα των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν ζωντανά.

Ο εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι η απόφαση οφείλεται στη «ανησυχητική συμπεριφορά του στο διαδίκτυο».

Υποψήφιος για πέντε βραβεία Grammy

Ο ράπερ, ο οποίος είναι υποψήφιος για πέντε βραβεία Grammy 2022, αρχικά δεν ανακοινώθηκε ως ένας από τους καλλιτέχνες που περιλαμβάνονταν στη λίστα των ερμηνευτών.

Το Blast ανέφερε επίσης, ότι η ομάδα του δεν εξεπλάγη από την απόφαση των διοργανωτών της τελετής απονομής των Grammy να τον αποκλείσουν τελικά.

Τον τελευταίο καιρό, ο Γουεστ έχει γίνει θέμα διαμάχης με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι η απόφαση ελήφθη λόγω ανησυχιών για πιθανή αλληλεπίδραση μεταξύ του καλλιτέχνη της hip-hop και του παρουσιαστή των Grammy, Τρέβορ Νόα.

Μάλιστα, αποκλείστηκε πρόσφατα από το Instagram για 24 ώρες μετά τη διατύπωση ρατσιστικών προσβλητικών σχολίων εναντίον του παρουσιαστή του «The Daily Show».

Νωρίτερα την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκαν η πρώτη ομάδα των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν ζωντανά τη βαριά απονομής των Grammy συμπεριλαμβανομένων των υποψηφίων BTS, Ολίβια Ροντρίγκο, Τζακ Χάρλοου, Lil Nas X κ.ά.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024