
Ποιος πρώην του Παναθηναϊκού είπε «Pektara» τον Τσιμίκα;
Η Λίβερπουλ έκανε ανάρτηση για τον Κώστα Τσιμίκα μετά από τη νίκη επί της Νότιγχαμ και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού σχολίασε «pektara»
Ο Κώστας Τσιμίκας ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τους «8» του FA Cup και ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες των κόκκινων στη νίκη με 1-0 και την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.
Ο Έλληνας αριστερός μπακ μάλιστα ήταν αυτός που είχε την υπέροχη ασίστ στο γκολ του Ντιόγκο Ζότα που έκρινε το ματς και την πρόκριση, με αποτέλεσμα η Λίβερπουλ να ανεβάσει φωτογραφία του μετά το τέλος του ματς στα social media.
Οι Reds δημοσίευσαν δύο φωτογραφίες του και τη φράση «Έλληνας scouser» στη λεζάντα, μιας και αγωνίζεται στη Λίβερπουλ, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να αποθεώνεται στα σχόλια.
Σε ένα από αυτά μάλιστα, υποκλίθηκε και ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού στον Τσιμίκα. Ο λόγος για τον Λουίς Γκαρσία, ο οποίος έγραψε σε άψογα greeklish «pektara» κάτω από την ανάρτηση. Υπενθυμίζεται ότι ο Λουίς Γκαρσία εκτός από τον Παναθηναϊκό ήταν παίκτης και της Λίβερπουλ για πολλά χρόνια.
Δείτε την ανάρτηση της Λίβερπουλ:
- Emily in Paris: Γυρίσματα στους εμβληματικούς Μύλους της Μυκόνου με φόντο το ηλιοβασίλεμα
- Διεθνής αθλητική συνεργασία του Δήμου Πειραιά
- Υπουργείο Εξωτερικών: Διάβημα διαμαρτυρίας στο Ισραήλ για τη συμπεριφορά υπουργού στους συλληφθέντες του Global Sumud Flotilla
- Ποινή φυλάκισης σε 69χρονο που επιτέθηκε σε διασώστες του ΕΚΑΒ που πήγαν να τον βοηθήσουν
- Ολυμπιακός: Στο ξενοδοχείο η αποστολή των «ερυθρόλευκων»
- Αθηνών – Λαμίας: Καραμπόλα 7 οχημάτων στο ύψος της εξόδου για Λυκόβρυση

