Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δήμος Φυλής: Στρέφεται και πάλι κατά του οδηγού φορτηγού

Δήμος Φυλής: Στρέφεται και πάλι κατά του οδηγού φορτηγού

Ο Δήμος θα κινηθεί εναντίον του και στα πολιτικά δικαστήρια, διεκδικώντας αποζημίωση, για έναν επιπλέον λόγο, όπως υποστηρίζει ο Δήμος Φυλής σε ανακοίνωση του: Αθέτησε τη υπόσχεσή του ότι θα απομακρύνει τα μπάζα που είχε απορρίψει.

Ο Δήμος Φυλής θα προσφύγει στα δικαστήρια κατά οδηγού φορτηγού, καθώς όπως υποστηρίζει δεν έδειξε μεταμέλεια ούτε και απομάκρυνε τα μπάζα όπως είχε δεσμευτεί και παρά την καταδίκη του. Ο Δήμος Φυλής ανακοίνωσε σχετικά:

«Σκληρή στάση τήρησε ο Δήμος Φυλής στο Δικαστήριο, απέναντι στον οδηγό φορτηγού που συνελήφθη, επ’ αυτοφώρω, το πρωί της Τετάρτης 7 Απριλίου 2021, να απορρίπτει μπάζα στην περιοχή της Τζαβερδέλας.

Συνεπής στη δέσμευσή του για μηδενική ανοχή σε όσους υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των δημοτών, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη που διεξήχθη την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022.

Τελικά, ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 13 μηνών και οδηγήθηκε στη φυλακή μέχρι να ασκήσει έφεση, ωστόσο ο Αντιδήμαρχος ξεκαθάρισε στο δικαστήριο ότι ο Δήμος θα κινηθεί, εναντίον του και στα πολιτικά δικαστήρια διεκδικώντας αποζημίωση, για έναν επιπλέον λόγο: Αθέτησε τη υπόσχεσή του ότι θα απομακρύνει τα μπάζα που είχε απορρίψει.

«Παρουσιάστηκε αμετανόητος και προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο ότι εσφαλμένα υποδείχθηκε ως υπαίτιος της πράξης, παρόλο που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, με τη συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας και του Α.Τ. Άνω Λιοσίων.

Ούτε έδειξε μεταμέλεια, απομακρύνοντας τα μπάζα, όπως είχε δεσμευθεί. Ως εκ τούτου θα λάβει την απάντηση της κοινωνίας, τόσο στο δεύτερο βαθμό της ποινικής δίκης, όσο και στα πολιτικά δικαστήρια, όπου θα προσφύγει ο Δήμος. Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ξεκαθάρισε ότι έχουμε κηρύξει πόλεμο εναντίον των ασυνείδητων και θα τον συνεχίσουμε μέχρις εσχάτων», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Οικονομάκης.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024