Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
1ο Λύκειο Παπάγου: Συγκέντρωσε προμήθειες για γυναίκες και παιδιά πρόσφυγες

1ο Λύκειο Παπάγου: Συγκέντρωσε προμήθειες για γυναίκες και παιδιά πρόσφυγες

Μια συμβολική και ουσιαστική δράση αλληλεγγύης ολοκληρώθηκε από το 1ο Λύκειο Παπάγου. Η διεύθυνση του σχολείου, η εκπαιδευτική κοινότητα και το σύνολο των μαθητών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα ανάγκης για προμήθειες σε γυναίκες και παιδιά πρόσφυγες από την Ουκρανία.

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας του 1ου ΓΕ.Λ. Παπάγου στους ουκρανούς πρόσφυγες που φιλοξενεί και φροντίζει το πολωνικό σχολείο «I Lyceum Ogólnokształcące, Kłodzko Poland».

Το 1 ΓΕΛ Παπάγου υλοποιεί ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning με θέμα “Unity in Diversity” με έξι ευρωπαϊκές χώρες και την Τουρκία. Συνεργαζόμενο σχολείο στο πρόγραμμα είναι το πολωνικό, στο οποίο και αποστέλλεται η βοήθεια από τους/τις μαθητές/τριες, κηδεμόνες, εκπαιδευτικούς του σχολείου, αλλά και εκπαιδευτικούς από γειτονικά σχολεία.

Η προσφορά, η ενεργοποίηση και η προθυμία, κυρίως από τους/τις μαθητές/τριες του σχολείου μας αλλά και από τους/τις απόφοιτους/τες, υπήρξε συγκινητική.

Το πολωνικό σχολείο θα χρησιμοποιήσει τις προμήθειες που συγκεντρώθηκαν για την κάλυψη των αναγκών 200 γυναικών προσφύγων από την Ουκρανία και των παιδιών τους και 50 ορφανών παιδιών που έχουν μεταφερθεί στην περιοχή του σχολείου από ορφανοτροφείο της Ουκρανίας.

Ο διευθυντής του σχολείου κ. Λάμπρος Γιώργας, η συντονίστρια της δράσης Κανιαδάκη Χρυσούλα καθώς και σύσσωμο το δυναμικό του σχολείου συμμετείχαν σε αυτή την αλληλέγγυα δράση.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024