Η Σεβίλλη «κόλλησε» στο 0-0 στην έδρα της με τη Σοσιεδάδ και πέταξε όποιες λίγες ελπίδες είχε για να παραμένει σε κοντινή απόσταση από τη Ρεάλ. Ένα αποτέλεσμα που στην ουσία δεν ικανοποιεί κανέναν από τους δύο, αλλά σίγουρα για τους Βάσκους είναι θετικό ότι φεύγουν από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» με βαθμό.
Η Σοσιεδάδ ήταν αυτή που είχε την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, όμως, δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Η εικόνα της Σεβίλλης δεν ήταν καλή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά να αποδοκιμαστεί από το κοινό της που βρέθηκε στο γήπεδο.
Πολύ κακό παιχνίδι στο πρώτο μέρος με μοναδική μεγάλη φάση να ανήκει στη Σοσιεδάδ και να έρχεται στο 39’ ο Σέρλοθ έκανες το σουτ από κοντά και ο Ντμίτροβιτς απέκρουσε και στην επαναφορά ο Πόρτου αστόχησε.
Στο 64ο λεπτό ο Ντμίτροβιτς είπε όχι σε σουτάρα του Ογκούστινσον ενώ στο 68’ η Σοσιεδάδ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Πόρτου. Στο 74’ ο Ντιλέινι πρόλαβε σωτήρια τον Γιανουζάι και στο επόμενο λεπτό η Σοσιεδάδ είχε κι άλλο δοκάρι με τον Σίλβα
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω του αντιπροσώπου του, ζήτησε να μην συμμετέχει το Ιράν στο Μουντιάλ του καλοκαιριού, με την Ιταλία να επιλέγεται ως αντικαταστάτρια του.
Οι Πίστονς πανηγυρίζουν έφεραν τη σειρά στα ίσα απέναντι στους Μάτζικ επικρατώντας 98-83, ενώ οι Θάντερ δεν αντιμετώπισαν προβλήματα κόντρα στους Σανς.