Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ λίγο πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ αφού εκτός μάχης τέθηκε και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο.
Ο Βραζιλιάνος μέσος τέθηκε και αυτός εκτός από την αναμέτρηση με την Ένωση λόγω ίωσης την οποία εμφάνισε τις τελευταίες ώρες.
Συγκεκριμένα, ο Αουγκούστο ανέβασε υψηλό πυρετό το βράδυ του Σαββάτου και όπως είναι λογικό έμεινε εκτός αποστολής και δεν θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Για πρώτη φορά μετά το 2001, η ιστορική Κόβεντρι -υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ πλέον- επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.