Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ το Τριφύλλι αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμαθε πως δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Χουάνκαρ.
Ο ισπανός αριστερός μπακ είχε από χθες συμπτώματα ίωσης και τελικά δεν ακολούθησε την αποστολή που πέταξε το πρωί για τη Θεσσαλονίκη, με τον Φακούντο Σάντσες να αναμένεται να πάρει τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Υπενθυμίζουμε πως εκτός βρίσκονται έτσι κι αλλιώς οι Βέλεθ, Πέρεθ, Γκατσίνοβιτς, Ιωαννίδης, Κουρμπέλης, Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ, Χατζηθεοδωρίδης, Μακέντα και Λούντκβιστ, με τους Πράσινους να πηγαίνουν έτσι στη Θεσσαλονίκη με… μισή ομάδα.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.