
Λέστερ- Μπρέντφορντ 2-1: Επιστροφή στις νίκες για Λέστερ
Η Λέστερ επικράτησε (2-1) της Μπρέντφορντ και ανέβηκε στην 10η θέση της Premier League.
Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Λέστερ, με την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να επικρατεί με 2-1 της Μπρέντφορντ. Οι «Αλεπούδες» μπορεί να αγχώθηκαν στα τελευταία λεπτά, αλλά έκαναν το καθήκον τους, ανεβαίνοντας στην 10η θέση της Premier League με 36 πόντους.
Η Λέστερ μπήκε δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό. Με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, ο Καστάιν άνοιξε το σκορ.
Στο 23’ ο Σμάιχελ έσωσε μετά από πλασέ του Γένσεν και στο 33ο λεπτό η Λέστερ πήρε αέρα δύο τερμάτων, με τον Μάντισον να βρίσκει δίχτυα με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ.
Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν στο 85’ με ωραίο σουτ του Βισά έξω από την περιοχή.
ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Αμαρτέι, Καστάιν (64’ Έβανς), Σογιουντσού, Τζάστιν, Μεντί, Ντιούσμπερι Χολ (79’ Σουμαρέ), Τίλεμανς, Μάντισον, Μπαρνς, Ιεανάτσο (86′ Ντάκα)
ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Ραγιά, Αγιέρ (66’ Ρούρσλεφ), Γιάνσον, Χένρι (74’ Φοσού Μενσά), Πίνοκ, Γιάνελτ (56’ Μπαπτίστ), Νόργκαρντ, Γένσεν, Εμπεουμό, Βισά, Τόνεϊ.
- Μια αμήχανη κυβέρνηση καταφεύγει σε φτηνά τεχνάσματα για να αποσπάσει την προσοχή της κοινής γνώμης
- Ο Λίβανος ζητεί να παραταθεί η κατάπαυση του πυρός στις συνομιλίες με το Ισραήλ στις ΗΠΑ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/4): Πού θα δείτε Παναθηναϊκός-ΖΑΟΝ στο βόλεϊ και το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο χάντμπολ
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» στην Αττική – Επιδεινώνει την κατάσταση η βροχή
- Πτωτικά κινείται ο χρυσός λόγω της ανόδου των τιμών του πετρελαίου
- Κοινοβουλευτική Ομάδα ΝΔ: Η οργή παραμένει, πάρα το «μάζεμα» των διαφοροποιήσεων


