Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ, Οδυσσέας Κυριακόπουλος

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ, Οδυσσέας Κυριακόπουλος

Τις τελευταίες ημέρες της ζωής του τις πέρασε με τα τρία παιδιά του και τη σύζυγό του

Ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος έχασε σήμερα τη ζωή του μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

O Οδυσσέας Κυριακόπουλος ανέλαβε τα ηνία της οικογενειακής εταιρείας S&B την οποία το 2014 πώλησε στον γαλλικό κολοσσό Imerys και συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο.

Ποιος ήταν

Γεννήθηκε το 1952 στη Νέα Υόρκη και σπούδασε Μηχανικός Μεταλλείων στο Πανεπιστήμιο Montanuniversitaet Leoben της Αυστρίας και στο Πανεπιστήμιο του Newcastle-upon-Tyne στην Αγγλία, ενώ πήρε πτυχίο MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Διοίκησης Επιχειρήσεων (INSEAD) στο Fontainebleau της Γαλλίας.

Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του ΙΟΒΕ και της Lamda Development A.E αλλά και του ΔΣ της IMERYS Group και της ASK Chemicals GmbH.

Την περίοδο 2000-2006 διετέλεσε πρόεδρος του ΣΕΒ-Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών. Επιπλέον, είχε διατελέσει αντιπρόεδρος της Business Europe (UNICE) και των Ελληνικών Χρηματιστηρίων Α.Ε., πρόεδρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (2006-2009), μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Τραπέζης της Ελλάδος (2002-2011) και πρόεδρος του ΙΟΒΕ (2011 – 2014).

Ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος ανακάλυψε ότι προσβλήθηκε από καρκίνο το περασμένο καλοκαίρι και νοσηλεύτηκε σε μία από τις πιο μοντέρνες κλινικές για την θεραπεία του καρκίνου στη Λοζάνη της Ελβετίας. Παρά τις προσπάθειες των Ελβετών γιατρών η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία και πριν από 1ο μέρες όταν του ανακοινώθηκε ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και επέρχεται το μοιραίο επέστρεψε οικογενειακώς στην Αθήνα με ο ιδιωτικό του αεροπλάνο.

Τις τελευταίες ημέρες της ζωής του τις πέρασε με τα τρία παιδιά του και τη σύζυγό του. Μάλιστα, οι δύο κόρες του γνωρίζοντας την σοβαρή κατάσταση της υγείας του, ανέβαλαν προ ολίγου καιρού τους γάμους του οι οποίοι είχαν προγραμματιστεί για το φετινό καλοκαίρι.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024