Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Ανάρτηση με νόημα από τον ιατροδικαστή Λέων; - Το Twitter πάντως έτσι κατάλαβε και έγινε χαμός...

Πάτρα: Ανάρτηση με νόημα από τον ιατροδικαστή Λέων; – Το Twitter πάντως έτσι κατάλαβε και έγινε χαμός…

Τα καίρια σχόλια του ιατροδικαστή για το θρίλερ της Πάτρας και οι αιχμηρές αναρτήσεις του προκαλούν πάντα το ενδιαφέρον στα social media.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, συνεχίζει με τις αναρτήσεις του να δημιουργεί ερωτήματα και χαρακτηριστικά σχόλια γύρω από την υπόθεση της Πάτρας.

Ο κ. Λέων, με σημερινή του ανάρτηση στο Twitter, αναφέρθηκε σε μία σοκαριστική υπόθεση δολοφονίας βρέφους από τον ίδιο του τον πατέρα, στην Κύπρο.

Όπως έγραψε ο ιατροδικαστής, «στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα διελευκάνθηκε άμεσα υπόθεση βρέφους δύο μηνών, το οποίο αρχικά δηλώθηκε από τους γονείς ως ατύχυμα και μετά τη νεκροτομή ο πατέρας ομολόγησε».

Τι ήταν να γράψει αυτό το… «άμεσα»! Έγινε χαμός στο Twitter, με αναφορές στην υπόθεση των τριών κοριτσιών από την Πάτρα και σε αυτό που οι χρήστες του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης χαρακτηρίζουν ως «καθυστέρηση» ή και «κωλυσιεργία» στη λύση του μυστηρίου.

Παράλληλα, βέβαια, δεν λείπει και το μπλακ χιούμορ από την επικοινωνία των χρηστών με τον κ. Λέων, αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας.

Αφορμή, αυτή τη φορά, ήταν η συμμετοχή του, το βράδυ της Παρασκευής, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη στο MEGA.

Ο γνωστός ιατροδικαστής, μάλιστα, απάντησε και εκείνος με χιούμορ στη… μακάβρια ατάκα χρήστη, που ευχόταν: «Να παρακαλάμε άμα πεθάνουμε να μας νεκροτομήσει ο κύριος Λέων. Εκεί μας έφτασε η Πισπιρίγκαινα!!!».

Και ο Γρηγόρης Λέων απάντησε χαρακτηριστικά: «Αχρείαστος να είμαι. Ευχαριστώ»…

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024