Κοροναϊός: Η Κίνα κατέγραψε δύο θανάτους μετά από έναν χρόνο
Η χώρα έχει βρεθεί τελευταία αντιμέτωπη με την πιο σοβαρή αναζωπύρωση των μολύνσεων
Η ηπειρωτική Κίνα κατέγραψε τους δύο πρώτους θανάτους ασθενών εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19 έπειτα από έναν χρόνο και πλέον, ανακοίνωσε η Εθνική Επιτροπή Υγείας (σ.σ. το υπουργείο Υγείας).
Η χώρα έχει βρεθεί τελευταία αντιμέτωπη με την πιο σοβαρή αναζωπύρωση των μολύνσεων από την έναρξη της πανδημίας του νέου κοροναϊού.
Οι δύο θάνατοι, που διαπιστώθηκαν στην επαρχία Τζιλίν, είναι οι πρώτοι οι οποίοι ανακοινώνονται από την 25η Ιανουαρίου 2021 στην ηπειρωτική Κίνα –εξαιρουμένων του Χονγκ Κονγκ και του Μακάο–, όπου σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας επιβεβαιώθηκαν 4.051 κρούσματα του SARS-CoV-2 τις προηγούμενες 24 ώρες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα!
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Μία λύση – ανάσα
- Γάλλος ποδηλάτης που έκανε το γύρο της Ευρώπης βρέθηκε λόγω… GPS σε καταυλισμό στο Μενίδι, όπου τον λήστεψαν
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 6 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- METEO: Στην Αίγινα έφτασε σε λίγες ώρες ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην Οινόη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442