Ζελένσκι: «Είμαστε όλοι σε πόλεμο» – Οι φωτογραφίες που επέλεξε για το νέο μήνυμά του
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι για δεύτερη συνεχόμενη μέρα επιδιώκει να αναδείξει με φωτογραφίες τι συμβαίνει στην Ουκρανία.
Νέο μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Telegram έστειλε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, αξιοποιώντας ξανά, όπως και χθες, φωτογραφίες διάφορων φωτορεπόρτερ για να αναδείξει τι συμβαίνει στην Ουκρανία.
Ο Ζελένσκι αναφέρει: «Τα στρατεύματα είναι στις θέσεις τους. Οι στρατιώτες πεζικού κρατάνε τα εδάφη τους. Οι γιατροί, οι διασώστες, οι εργαζόμενοι στις μεταφορές, οι διπλωμάτες, οι δημοσιογράφοι… Ο καθένας. Είμαστε όλοι σε πόλεμο. Όλοι συνεισφέρουμε στη νίκη».
Ο Ουκρανός πρόεδρος αξιοποίησε στο μήνυμά του φωτογραφίες από τους: Stas Yurchenko, Bel Trew, Paula Bronstein, Άρη Μεσσήνη, Elena Tita, Oleksandr Khomenko, Mstyslav Chernov.
Δείτε τις φωτογραφίες που επέλεξε

- Από τις πιέτες- φτέρες στις τσάντες-αρμαντίλλο: Η νέα συλλογή υψηλής ραπτικής του Dior ποντάρει στη χαρά
- Ο Ερντογάν στη συνάντηση με τον Τραμπ κέρδισε τη «μάχη», αγωνίζεται για να κερδίσει και τον «πόλεμο» – Δεδομένος σύμμαχος η Ελλάδα
- «Λύγισε» ο Λουίς Ντίας: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της Κολομβίας (vid)
- Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Παναγόπουλος
- Η αυθεντική πλευρά των Κυκλάδων: Η Άνδρος πρωταγωνιστεί σε γαλλικά ταξιδιωτικά αφιερώματα
- Ολυμπιακός: Πρώτο φιλικό με αντίπαλο τη Ρακόφ
- Κρήτη: Αγνοείται ψαροντουφεκάς – Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας για τον εντοπισμό του
- Το τέλος του «αφηγήματος» και η απώλεια της ψυχραιμίας για τη Νέα Δημοκρατία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442