
«Βόμβα» από τους Άγγλους: «Η Γιουνάιτεντ θέλει τον Τούχελ εδώ και τώρα»
Στο Νησί κυκλοφορούν όλο και πιο έντονα σενάρια για προσπάθεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει άμεσα δικό της τον Τόμας Τούχελ, εκμεταλλευόμενη την κατάσταση στην Τσέλσι.
Η Τσέλσι είναι η ομάδα που έχει επηρεαστεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη από τον πόλεμο ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος έχει υποστεί όλες τις κυρώσεις της βρετανικής κυβέρνησης και είναι αναγκασμένος να πουλήσει τους μπλε.
Παράλληλα, οι Λονδρέζοι βρίσκονται σε δεινή θέση καθώς δεν μπορεί να κάνει κινήσεις, ενώ έχουν «παγώσει» και οι λογαριασμοί της με αποτέλεσμα να προχωράει μέχρι στιγμής στο άγνωστο.
Αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με τους Άγγλους θέλουν να κάνουν δικό τους τον Τούχελ, τη στιγμή που στην Τσέλσι έχουν «δεμένα τα χέρια τους» λόγω της αποχώρησης του Αμπράμοβιτς.
Μάλιστα όπως αναφέρει η Daily Star, οι κόκκινοι διάβολοι θα προσπαθήσουν να κινηθούν για την απόκτηση του άμεσα, ακόμη και πριν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, προκειμένου να μη χάσουν την ευκαιρία που έχει δημιουργηθεί με τις κυρώσεις σε Αμπράμοβιτς και Τσέλσι.
Αξίζει να σημειωθεί πως με τον Τούχελ, η ομάδα του Λονδίνου κατέκτησε πέρυσι το Champions League και φέτος η ομάδα είναι ήδη στους «8» του θεσμού μετά την πρόκριση επί της Λιλ.
- Άγριος καυγάς Κωνσταντοπούλου – Κομνηνάκα (ΚΚΕ) στη Βουλή: «Είσαι ξεφτιλισμένη» – «Οι φασίστες μιλάνε έτσι…»
- Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αρνείται την Γενοκτονία των Ποντίων και καταγγέλλει την Ελλάδα για φρικαλεότητες
- Πατέρας Κυριακής Γρίβα: «Αν οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους, η κόρη μου θα ήταν ζωντανή»
- Τραγωδία στην Πάτρα: Άνδρας έπεσε με ΙΧ στη θάλασσα στη δυτική προβλήτα του Ρίου
- Ο Λαουτάρο αποθέωσε τον Χάρι Κέιν – «Είναι ο κορυφαίος σέντερ φορ στον κόσμο»
- Ο αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο 4ος γάμος του, τα 6 παιδιά και μια αγωγή






