Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρελαίνει κόσμο η Νότιγχαμ: Επική ανατροπή και στο -1 από την 6άδα (3-1)

Τρελαίνει κόσμο η Νότιγχαμ: Επική ανατροπή και στο -1 από την 6άδα (3-1)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε με ανατροπή 3-1 την ΚΠΡ και βρίσκεται πλέον στο -1 από την 6άδα, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Μεγάλη νίκη στη μάχη που δίνει για την είσοδο στην πρώτη 6άδα και τα πλέι οφ ανόδου στην Premier League πέτυχε η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ κάνοντας ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο επικράτησε «City Ground» με ανατροπή 3-1 της ΚΠΡ για την 38η αγωνιστική της Championship και ανέβηκε στην 8η θέση με 58 βαθμούς, μειώνοντας στον πόντο τη διαφορά από την 6η ΚΠΡ, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Παράλληλα, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη μείωσε στους 2 βαθμούς τη διαφορά από την 5η Λούτον, από την οποία επίσης έχει έναν αγώνα λιγότερο, αλλά και στους 3 πόντους τη διαφορά από την 4η Μπλάκμπερν, από την οποία μάλιστα δύο παιχνίδια λιγότερα.

Ενας πραγματικός άθλος από την Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία δεν ξεκίνησε καλά τη φετινή σεζόν, αλλά πλέον είναι για τα καλά στο κόλπο των πλέι οφ ανόδου και θα παλέψει μέχρι το τέλος με όλες της τις δυνάμεις για να πετύχει τον μεγάλο στόχο της επιστροφής στα σαλόνια της Premier League.

Στο αποψινό παιχνίδι οι φίλοι των γηπεδούχων είδαν την ομάδα τους να δέχεται γκολ στο 40’ από τον Γκρέι και την ΚΠΡ να κλείνει το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 1-0, αλλά στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Στιβ Κούπερ ήταν καταιγιστική και πέτυχε τρία γκολ. Στο 55’ ο Σπενς ισοφάρισε σε 1-1 και στο 83’ ο Γιάτες έκανε το 2-1 για την Νότιγχαμ και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τζόνσον στο 87’.

Μια επική ανατροπή από τους γηπεδούχους, που πέτυχαν 16η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα (16-10-10) και μπήκαν δυναμικά στο κόλπο της ανόδου. Μια σπουδαία εμφάνιση από την Νότιγχαμ, η οποία βρίσκεται επίσης στα προημιτελικά του FA Cup και την ερχόμενη Κυριακή (20/3) θα υποδεχθεί την Λίβερπουλ, με στόχο ένα ακόμα… θαύμα και την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024