Μετά από τέσσερις μέρες επαφών, ανάμεσα σε ΑΕΚ, ΕΠΟ, Κράσνονταρ αλλά και με την ρωσική ομοσπονδία, το δελτίο του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ εκδόθηκε.
Η υπόθεση είχε happy end για την ΑΕΚ, με τον Πολωνό χαφ να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Οι «κιτρινόμαυροι» συνάντησαν… εμπόδια στην έκδοση του δελτίου του, αλλά όλα τα προβλήματα τελικώς ξεπεράστηκαν, με τον 32χρονο παίκτη να τίθεται στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.
Ο πρώην άσος της Σεβίλλης και της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας, έχοντας πραγματοποιήσει και τις πρώτες του προπονήσεις στα Σπάτα. Εκτός απροόπτου, οι οπαδοί της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν στο ντέρμπι με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ