Ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να κάνει η Καίτη Φίνου.
Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός ανακοίνωσε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως θα απενεργοποιήσει το προφίλ της από την πλατφόρμα, αλλά και από το Facebook.
«Για προσωπικούς λόγους θα απενεργοποιήσω για κάποιο διάστημα Instagram, Facebook. Χρειάζομαι ηρεμία και φυσικά τα ΜΚΔ (Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης) δεν μου την… παρέχουν. Να έχετε υγεία», έγραψε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο, ο λογαριασμός της στο Twitter θα παραμείνει ανοιχτός για ενημέρωση.
Δείτε το story της
Η ανακοίνωσή της στο Twitter
Θα απενεργοποιήσω για κάποιο διαστημα το facebook & instagram για να ηρεμήσω… Θ’αφήσω twitter για ενημέρωση….. Να έχετε υγεία❤️?
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.