Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αντζελίνα Τζολί:΄Η συγκλονιστική φωτογραφία με... ελληνικό «άρωμα»

Αντζελίνα Τζολί:΄Η συγκλονιστική φωτογραφία με… ελληνικό «άρωμα»

Φωτογραφίες γροθιά στο στομάχι από τον πόλεμο στην Ουκρανία

Η διάσημη ηθοποιός, σκηνοθέτης και ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, Αντζελίνα Τζολί, δημοσίευσε μια σειρά από συγκλονιστικές ανθρώπινες φωτογραφίες, στην προσωπική της σελίδα στο Instagram εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου στην Ουκρανία.

Η πρώτη φωτογραφία του Ισπανού Diego Herrera αποτυπώνει την αγωνία ενός άνδρα και μιας γυναίκας με τα παιδιά τους καθώς περιμένουν να διασχίσουν ένα ποτάμι μετά τη διαφυγή τους από το Ίρπιν της Ουκρανίας.

Η δεύτερη του Wolfgang Schwan, ένα έφηβο αγόρι και τη μητέρα του σε κρεβάτι νοσοκομείου με τραύματά από ρωσική επίθεση.

Και η τρίτη δείχνει ένα παιδί με καρκίνο να αγκαλιάζει έναν άνδρα με την υπογραφή του Έλληνα φωτορεπόρτερ Άρη Μεσσίνη για λογαριασμό του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Σημειωτέον ο φωτογραφικός του φακός βρέθηκε και στα υπόγεια του ογκολογικού κέντρου και του παιδιατρικού νοσοκομείου με συγκλονιστικά καρέ καρκινοπαθών παιδιών που ζουν το δικό τους πόνο μέσα από την καταστροφή της χώρα τους.

«Αν δεν τελειώσει ο πόλεμος…»

«Εκτός από τα εκατομμύρια που έχουν διαφύγει από τα σύνορα της Ουκρανίας, σχεδόν 2 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εξοριστεί μέσα στην χώρα τους, πολλοί είναι παγιδευμένοι, χωρίς βοήθεια με κινδύνους», έγραψε η Τζολί στην ανάρτησής της και συνέχισε: «Αν δεν τελειώσει ο πόλεμος, τα παιδιά θα πληρώσουν το υψηλότερο τίμημα – σε τραύματα, χαμένες παιδικές ηλικίες και διαλυμένες ζωές».

Στο τέλος μοιράστηκε ένα σύνδεσμο από την σελίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, για να «μάθουν περισσότερα» κοινοποιώντας τη σελίδα @refugees στο Instagram.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024