Το talent show που έχει καθιερώσει τα δημοφιλέστερα ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 22:10 με μια παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών.
Με την πιο fun διάθεση και αλάνθαστο μουσικό ένστικτο, οι Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος αναζητούν τους επόμενους σούπερ σταρ της χώρας και τους φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους. Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος θα εμψυχώνουν και θα μεταφέρουν τη θετική τους ενέργεια στους διαγωνιζόμενους.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών