Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βλάσσης Χολέβας: Αποκαλύπτει την σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη

Βλάσσης Χολέβας: Αποκαλύπτει την σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη

«Ήταν πολύ άκομψο που ο Άγγελος Μπράτης είπε ότι δεν ξέρει την Μέγκι Ντρίο, ήταν σαν επίθεση» ο ανέφερε γνωστός σχεδιαστής μόδας

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε ο Βλάσσης Χολέβας και την Ελένη Μουστάκη. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μαρίνα Πατούλη, πώς ξεκίνησε η αγάπη του για τη μόδα, αναφέρθηκε επίσης στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, αλλά και στον Άγγελο Μπράτη, κάνοντας σχόλια που σίγουρα θα συζητηθούν!

«Θέλουμε με τη μόδα να δώσουμε αισιόδοξα μηνύματα. Τη δουλειά την έμαθα από την μητέρα μου, είναι σχεδιάστρια», σημείωσε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, ενώ πρόσθεσε ότι «Τσακωνόμαστε κάθε μέρα με τη μητέρα μου, αλλά κάθε μέρα τα βρίσκουμε. Είναι δημιουργικοί οι τσακωμοί μας».

«Πολλές φορές έχω δει σχέδιά μου σε 2 χρόνια σε μεγάλους οίκους», αποκάλυψε ο ίδιος σχετικά με το αν του έχουν «κλέψει» ποτέ δημιουργίες του.

Ο Βλάσσης Χολέβας σχολίασε επίσης την παρουσία της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στο GNTM είπε ότι «Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν ήταν έτοιμη για αυτό το βήμα, δεν τα πήγε καλά».

Διαβάστε επίσης: Τριαντάφυλλος: «Έχω πει ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός αντιγράφει τον Ρέμο. Κακό είναι»

Αναφερόμενος και στη δήλωση του Άγγελου Μπράτη για τη Μέγκι Ντρίο, σημείωσε ότι «Ήταν πολύ άκομψο που ο Άγγελος Μπράτης είπε ότι δεν ξέρει την Μέγκι Ντρίο, ήταν σαν επίθεση».

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή και την πρώην σύζυγό του, ο ίδιος αποκάλυψε ότι: «Ήμασταν 4 χρόνια παντρεμένοι με την πρώην σύζυγό μου και έχουμε μια κόρη 12 ετών, η οποία μου μιλάει για την συλλογή μου, ότι πρέπει να γίνει μοντέρνα».

«Η πρώην σύζυγός μου ήταν μοντέλο. Γνωριστήκαμε στα γενέθλιά μου σε ένα μαγαζί, και μετά τυχαία ξαναβρεθήκαμε. Ήταν παντρεμένη και χώρισε όταν γνωριστήκαμε», πρόσθεσε.

«Η φημολογούμενη σχέση με την Μαρίνα Πατούλη προέκυψε γιατί κάνουμε παρέα. Η Μαρίνα με τη μητέρα μου φτιάχνανε διάφορα πράγματα στο εργαστήριο. Γιατί να απαντήσουμε με ναι ή όχι στο αν έχουμε σχέση; Προέχει το θέμα της δουλειάς», είπε ο ίδιος κλείνοντας αναφορικά με τις φήμες που τον θέλουν να είναι σε σχέση με τη Μαρίνα Πατούλη

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024