Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Κυριακίδης: Ποια σκηνή από τον «Κόκκινο Ποτάμι» τον έκανε να βάλει τα κλάματα

Στέφανος Κυριακίδης: Ποια σκηνή από τον «Κόκκινο Ποτάμι» τον έκανε να βάλει τα κλάματα

Ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του

O  Στέφανος Κυριακίδης συγκινήθηκε μπροστά στις κάμερες όταν είδε σκηνές από την σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν παρακολούθησε σκηνή από τον βασανισμό του Μητροπολίτη Θεόκλητου από τους Τούρκους, τον οποίο υποδυόταν.

Ο Στέφανος Κυριακίδης ανέφερε: «Στην σκηνή που με χτυπάνε στο Κόκκινο Ποτάμι γέμισα μώλωπες. Ο Μανουσάκης μου πρότεινε να μου βάλουν προστατευτικά. Όταν άρχισε το βασανιστήριο ανέβαινα μια ανηφόρα 80 μέτρων και με δέρνουνε δέκα, φεύγει το προστατευτικό και δεν σταμάτησα ποτέ γιατί εκείνη την ώρα ζούσαν άλλες μνήμες. Αγριέψαν τόσο πολύ τα παιδιά γιατί τους είπε ο Μανουσάκης ότι έπρεπε να έχουν μίσος. Ήταν ένα πράγμα που δεν το έχω ξαναζήσει στην τηλεόραση».

Ο ίδιος δήλωσε ακόμα: «Όπου μπορούσα είχα επιλογή στη ζωή μου για δουλειές. Όταν λες συνέχεια όχι δεν κάνεις για τη δουλειά, πρέπει να είσαι διαθέσιμος. Ηθοποιός δεν έχω βρει απάντηση τι είναι. Βασικά καλύπτει τον εαυτό μου, αυτό προσπάθησα. Με την Αλίκη έπαιξα στην Επίδαυρο το 1991 και πέρασα καλά. Έπεσαν να την φάνε, της έκαναν bullying. Με είχε πάρει η ίδια η Βουγιουκλάκη τηλέφωνο. Με ρώτησε αν έχω πρόβλημα να παίξει τραγωδία και της είπα όχι βέβαια είμαι μαζί σου. Έχω καλή μνήμη. Η παράσταση τότε ήθελε υποστήριξη. Τα φτυάρια είχαν μπει από πριν. Οι παλιοί κάτι κουβαλούσαν. Δεν προσπάθησα να τους κριτικάρω».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024