Με γκολ του Λόντι στο 41’ η Ατλέτικο Μαδρίτης άνοιξε το σκορ στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον επαναληπτικό των «16» του Champions League.
Ο Φέλιξ με ωραίο τακουνάκι έδωσε στον Γκριεζμάν, ο Γάλλος έκανε τη σέντρα στον Λόντι και αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα για το 1-0 των Μαδριλένων.
Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην ισπανική πρωτεύουσα είχε λήξει 1-1.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ