Γιώργος Αγγελόπουλος: « Θέλω να κανω δικά μου παιδιά»
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρει πως θέλει να ασχοληθεί με την παιδοψυχολογία
Ο πρώην νικητής του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για το Σωματείο «Φύλακα Άγγελο» και πώς φιλοδοξεί μέσα από το έργο αυτού του φορέα να βοηθήσει τους πρόσφυγες από την Ουκρανία. Θυμίζουμε πως το Σωματείο «Φύλακας Άγγελος» ίδρυσαν από κοινού ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αναστάσιος Ντούγκας και η Ράνια Κωστάκη, για την προστασία των κακοποιημένων παιδιών.
Ο Ντάνος μίλησε για την ενασχόλησή του με τα παιδιά αλλά και τις σπουδές που ακολουθεί. «Είμαι στη μέση των σπουδών μου όσο αφορά τη διοίκηση», δήλωσε πως μόλις πάρει το πτυχίο του, θα ήθελε να ασχοληθεί και με το κομμάτι της παιδοψυχολογίας. «Η επαφή με τα παιδιά μου είναι κάτι που σίγουρα με έχει κερδίσει» είπε χαρακτηριστικά.
Σε σχετική ερώτηση, ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε: «φυσικά και θέλω δικά μου παιδιά», υποστηρίζοντας πως οι σπουδές του θα τον βοηθήσουν να γίνει και καλύτερος γονιός.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
- ΗΠΑ: Αεροσκάφος της United Airlines χτύπησε φορτηγό σε αυτοκινητόδρομο του Νιου Τζέρσεϊ πριν προσγειωθεί
- Αρκάς: Η καλημέρα της Δευτέρας
- ΦΠΑ: Έρχεται κούρεμα» έως 80% στα πρόστιμα για εκπρόθεσμες δηλώσεις
- Αντικαταστάθηκε ο διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Ωρωπού με απόφαση Κικίλια
- Πώς το scrolling επηρεάζει τον εγκέφαλό μας
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζητά εκλογές και οδηγείται σε «μετωπική» με τον Μητσοτάκη
- Ξεκινούν σήμερα οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ – Ποιοι πάνε ταμείο
- Συνταγή: Σαλάτα με κριθαράκι και ρεβύθια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 04.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-melquizedeque-32598114-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442