Ινδονησία: Ισχυρός σεισμός 6,8 Ρίχτερ έπληξε τη δυτική ακτής της Σουμάτρας
Το επίκεντρο του σεισμού των 6,8 Ρίχτερ που έπληξε τη δυτική ακτή της Σουμάτρας, στην Ινδονησία, εντοπίστηκε στον υποθαλάσσιο χώρο 167 χιλιόμετρα δυτικά της παραθαλάσσιας πόλης Παριαμάν.
Ισχυρή σεισμική δόνηση (μπλε κουκίδα στον χάρτη, επάνω, από το usgs.gov) έπληξε σήμερα τη δυτική ακτή της Σουμάτρας, στην Ινδονησία, σύμφωνα με το αμερικανικό σεισμολογικό ινστιτούτο (USGS) και το ευρωμεσογειακό σεισμολογικό κέντρο (EMSC).
Στον υποθαλάσσιο χώρο
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 04:09 (τοπική ώρα· στις 23:09 χθες Κυριακή ώρα Ελλάδας) με επίκεντρο στον υποθαλάσσιο χώρο 167 χιλιόμετρα δυτικά της παραθαλάσσιας πόλης Παριαμάν, σε βάθος 21 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το USGS.
Το EMSC υπολόγισε ότι ο σεισμός ήταν μεγέθους 6,8 βαθμών και το εστιακό του βάθος του ήταν 40 χιλιόμετρα.
Πηγή: ΑΠΕ
- Βόλος: Άγρια επίθεση αδέσποτου σκύλου σε μαθητή – Στο χειρουργείο με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο
- Η Ρωσία μπλοκάρει WhatsApp και Telegram για να προωθήσει το κρατικό app επικοινωνίας
- Μέσι: Η Ιντερ Μαϊάμι γίνεται η πιο πολύτιμη ομάδα του MLS
- Σχεδόν μισό εκατομμύριο θανατώσεις προβάτων λόγω ευλογιάς – Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι
- Τζέιμς Μίλνερ: Ενα ιστορικό ρεκόρ στην Premier League
- Λάρισα: Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία μετά την καταγγελία της αδελφής του ότι την απείλησε



