Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Βρέθηκε με... κινητό στις φυλακές - Ο έλεγχος που τον «έκαψε»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Βρέθηκε με… κινητό στις φυλακές – Ο έλεγχος που τον «έκαψε»

Τι ισχυρίστηκε ο ίδιος στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους;

Σε πειθαρχικό παράπτωμα στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, υπέπεσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έναν μήνα πριν ξεκινήσει η δίκη για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο κελί του 34χρονου, στη Ζ1 πτέρυγα, βρέθηκε κινητό τηλέφωνο, κάτι που απαγορεύεται από τον κανονισμό των φυλακών.

Η συσκευή αμέσως κατασχέθηκε, ενώ ο Αναγνωστόπουλος κλήθηκε για εξηγήσεις από το δικαστικό συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού. Πηγές αποκαλύπτουν στην εφημερίδα πως, όταν ο 34χρονος πιλότος ρωτήθηκε πού βρήκε το κινητό τηλέφωνο, απάντησε ότι του το έδωσε ένας άλλος κρατούμενος.

Παραδέχθηκε δηλαδή ότι το είχε στην κατοχή του. Δεν θα μπορούσε να προσποιηθεί, όπως τότε που έλεγε στις αστυνομικές Αρχές και στους δημοσιογράφους ότι διαρρήκτες σκότωσαν τη 19χρονη σύζυγό του.

H ποινή του

Και αυτό διότι η συσκευή εντοπίστηκε στο κρεβάτι του. Οταν αντιλήφθηκε τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, φέρεται να τοποθέτησε το κινητό κάτω από το μαξιλάρι του, καθώς δεν είχε χρόνο να το κρύψει σε άλλο, πιο ασφαλές σημείο.

Το δικαστικό συμβούλιο των φυλακών επέβαλε στον Μπ. Αναγνωστόπουλο ποινή 100 πόντων και στέρηση εργασίας έξι μηνών για την κατοχή κινητού τηλεφώνου.

Ο 34χρονος μέχρι τότε έκανε μεροκάματα στην καντίνα της φυλακής, τα οποία προσμετρώνται στην έκτιση της ποινής. Μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, παύθηκε από τα καθήκοντά του, μην έχοντας τη δυνατότητα πλέον να εργαστεί ούτε στην καντίνα ούτε κάπου αλλού στη φυλακή.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024