Η βαθμολογία μετά την πρεμιέρα των πλέι-οφ
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία μετά και τα αποψινά (13/3) αποτελέσματα.
Τα πλέι-οφ της Superleague ξεκίνησαν, με την πρώτη αγωνιστική να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και συνεχίζει την πορεία του με στόχο την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος. Έτσι οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 68 βαθμούς, παραμένοντας την πρώτη θέση, ενώ οι Θεσσαλονικείς έμειναν στους 45 πόντους και κρατούν τις ελπίδες τους για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Στο «αθηναϊκό» ντέρμπι, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έμειναν ισόπαλοι 1-1 χάνοντας την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την ήττα του Άρη. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έφτασε στους 41 πόντους μειώνοντας τη διαφορά της από την 4η θέση στους δύο πόντους, ενώ η Ένωση αύξησε κατά έναν πόντο τη απόστασή της από τους Θεσσαλονικείς έχοντας 47 βαθμούς.
Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, κρατώντας έτσι τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Έτσι ο Δικέφαλος του βορρά έφτασε στους 56 πόντους, ενώ οι Ηπειρώτες έμειναν στους 4ο όντας 6οι.
Δείτε τη βαθμολογία:

- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442