Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν είμαι ταυτισμένος απόλυτα με τις κινήσεις του #metoo»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν είμαι ταυτισμένος απόλυτα με τις κινήσεις του #metoo»

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα!».

Για την παράσταση «Κυρία Επιθεώρηση», το κίνημα #metoo και τους Πέτρο Φιλιππίδη, Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε στην κάμερα του «Τι λες τώρα!» ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Η παράσταση “Κυρία Επιθεώρηση” επιστρέφει από τις 25 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή των Βαΐων και θα παίζουμε τρεις παραστάσεις την εβδομάδα», σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Εγώ δεν είμαι ταυτισμένος απόλυτα με τις κινήσεις του #metoo, γιατί δεν θα έπρεπε να εκφράζεται μόνο στις διαπροσωπικές σχέσεις των θυμάτων, που και αυτό έχει τα θετικά του» σημείωσε για το κίνημα, εκφράζοντας παράλληλα τον προβληματισμό του: «Αλλά τι έκανε το #metoo για τηλεοπτικές εκπομπές που η γυναίκα έχει προσβληθεί ασύστολα, με μια φυσιογνωμία γυναίκα – πρότυπο τσόντας;».

«Η ζωή δεν είναι μόνο διαπροσωπικές σχέσεις, η βία που μπορεί να υποστεί το πρόσωπο -που την καταδικάζω απερίφραστα, αλλά είναι και η βία της κοινωνίας, η βία των εκπομπών της τηλεόρασης», πρόσθεσε.

Μιλώντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο δημοφιλής ηθοποιός και μουσικός σημείωσε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης χαρακτηριζόταν από μια υπερενεργητικότητα στη σκηνή, αλλά και στη διαδικασία έκφρασής του. Είναι πολύ δυνατός ηθοποιός και κάποια στιγμή διεκδικούσε τα πάντα, με τρόπο που εγώ δεν συμφωνώ».

«Σε αυτή τη φάση, δεν θα πήγαινα να επισκεφθώ τον Φιλιππίδη ή τον Λιγνάδη στη φυλακή», τόνισε.

Σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά προγράμματα ο Γιάννης Ζουγανέλης ανέφερε ότι δεν παρακολουθεί τα πάντα.

«Οτιδήποτε έχει σχέση με το ριάλιτι, δεν μπορώ να ταυτιστώ μαζί. Δεν συμφωνώ που δίνουν ειδικό βάρος σε μια προσωπικότητα που ξεπήδησε από ένα ριάλιτι, λες και έχει κάτι να προσφέρει», υπογράμμισε.

Επίσης, σημείωσε ότι είναι αρκετά κοντά με την κόρη του Ελεωνόρα και τον γαμπρό του Σπύρο, τονίζοντας ότι θέλει να γίνει παππούς, ενώ ζήτησε και συγγνώμη από τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο σχετικά με τον χαρακτηρισμό «τίποτα».

Δείτε τη συνέντευξή του

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024