Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομπράντοβιτς: «Το καλύτερο παιχνίδι μας, ονειρευόμαστε οκτάδα»

Ομπράντοβιτς: «Το καλύτερο παιχνίδι μας, ονειρευόμαστε οκτάδα»

Μετά την άνετη νίκη της Μονακό επί της Εφές ο προπονητής των Μονεγάσκων τόνισε πως αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας του, ενώ τόνισε πως στόχος είναι η οκτάδα.

Η Μονακό πήρε μια άνετη νίκη εντός έδρας κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές με 102-80 για την 29η αγωνιστική της Eurolegue.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Μονακό Σάσα Ομπράντοβιτς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα μετά από αυτή την άνετη νίκη επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ενώ τόνισε πως αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχει κάνει μέχρι τώρα στην διοργάνωση η γαλλική ομάδα και ακόμα πρόσθεσε πως όνειρο είναι να βρεθεί στην οκτάδα που οδηγεί στα πλέι οφ της Euroleague.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Ομπράντοβιτς:

«Αν κάποιος μου έλεγε πριν από το ματς ότι θα επιτεθούμε για να πάρουμε τη διαφορά από την ήττα με 21 πόντους στην Κωνσταντινούπολη, δεν θα τον πίστευα. Όμως, κάναμε σπουδαία δουλειά. Ήταν το καλύτερο ματς που έχουμε παίξει μέχρι σήμερα. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου και την ομάδα. Ας συνεχίσουμε, ονειρευόμαστε την οκτάδα και αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει αρκετά.

Ήμασταν κυρίαρχοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι από όλους. Βελτιώνουμε ακόμα και σήμερα την ομαδικότητά μας και αυτό μπορούσατε να το δείτε κόντρα στην Εφές. Ελπίζω πρώτα από όλα να είμαστε υγιείς και μετά να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία σε κάθε αγώνα. Δεν είναι εύκολο, όμως πάντα βρίσκουμε την κατάλληλη χημεία για να νικήσουμε».

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024