Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας – Τι λέει μάρτυρας κλειδί

Πάτρα: Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας – Τι λέει μάρτυρας κλειδί

«Το μεγαλύτερο κοριτσάκι παρακολουθούσε σοκαρισμένο το αδελφάκι του» λέει μάρτυρας στο «Φως στο Τούνελ»

Συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση οι  έρευνες για το «θρίλερ» της Πάτρας. Μαρτυρίες και καταθέσεις αξιολογούνται καθημερινά ενώ και τα στοιχεία που συλλέγει το τμήμα Ανθρωποκτονιών συγκεντρώνονται ώστε να μπουν όλα τα κομμάτια του παζλ σε σειρά και να σχηματιστεί η εικόνα για το τι έχει συμβεί. Να βρουν δηλαδή το πώς και γιατί τα τρία αγγελούδια έφυγαν από τη ζωή, πριν προλάβουν να μεγαλώσουν.

Οι γονιδιακοί έλεγχοι της οικογένειας Δασκαλάκη και ο θάνατός της Τζωρτζίνας ίσως είναι το κλειδί για τη λύση του γρίφου που απασχολεί όλη την Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν τα νεα στοιχεία που παρουσίασε η εκπομπή του MEGA, «  Φως στο Τούνελ».

Οι φωτογραφίες, τα βίντεο και οι νέες μαρτυρίες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή, είναι αποκαλυπτικά.

Φωτογραφία ντοκουμέντο

Το «Φως στο Τούνελ» παρουσίασε μια φωτογραφία – ντοκουμέντο από την περίοδο που νοσηλευόταν η μικρή Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία έδωσε στην εκπομπή η Ρούλα Πισπιρίγκου, υποστηρίζοντας ότι την είχε στείλει και στον αρμόδιο γιατρό, όταν της είχαν ζητήσει να καταγράψει την εικόνα που παρουσίαζε το παιδί όταν πάθαινε τις κρίσεις.

Η μητέρα περιέγραψε ότι κατέγραψε σε ένα βίντεο με τρία μέρη, τη φωτογραφία που απεικονίζει το μόνιτορ που απεικονίζει τους παλμούς οι οποίοι φτάνουν τους 165, με καλό οξυγόνο και μετά πέφτει στους 61 με μηδενικό σχεδόν οξυγόνο. Κατέγραφε μια το μόνιτορ και μια την κλινική εικόνα του παιδιού. Βάση των ισχυρισμών της έχει ενημερώσει και την αστυνομία. Ο γιατρός λέει ότι δεν το έχει στα χέρια του.

“Είναι ένα ντοκουμέντο που δείχνει την πτώση με οξυγόνο, υπάρχει και ένα άλλο βίντεο που δείχνει τους σπασμούς και είναι σοκαριστικό, δεν είναι για τον “αέρα” αλλά για τις αρχές”, είπε η Αγγελική Νικολούλη.

«Το μεγαλύτερο κοριτσάκι παρακολουθούσε σοκαρισμένο το αδελφάκι του» – Τι λέει μάρτυρας κλειδί

Σοκαριστική είναι και η εικόνα που μετέφερε στην εκπομπή, μάρτυρας που ήταν παρών, όταν το προσωπικό του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σπίτι της οικογένειας, προσπαθούσε να επαναφέρει στη ζωή τη μικρή Ίριδα.

«Ήταν ένα μωρό που δεν είχε ζωτικά σημεία, ούτε αναπνοή ούτε κυκλοφορία και προσπαθούσαμε να κάνουμε ανάνηψη. Στα βρέφη δε γίνεται αντιληπτό αμέσως ότι δεν αναπνέουν και αυτό υπέθεσα την πρώτη στιγμή που το είδα. Κι άλλη φορά έχω πάει σε παιδάκι που δυστυχώς το βρήκε νεκρό η μαμά του ενώ κοιμόταν. Δεν καταλαβαίνει η μαμά καμιά φορά αν κοιμάται το παιδί ή αν αναπνέει. Και συνήθως το αντιλαμβάνονται όταν είναι αργά» τόνισε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

«Δεν διακρίναμε κάτι στο βρέφος που να μας έκανε εντύπωση με την πρώτη εικόνα. Ήμασταν επικεντρωμένοι στο να κάνουμε ανάνηψη και δεν εξετάσαμε τίποτα άλλο. Αν είχε κάποια κάκωση ή κάτι άλλο, πιστεύω θα το βλέπαμε», συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν η Τζωρτζίνα, ήταν παρούσα στο συμβάν, είπε: «Θυμάμαι ένα κοριτσάκι, το οποίο ήταν αμίλητο. Παρακολουθούσε όσα συνέβαιναν χωρίς να μιλάει, ίσως ήταν τρομαγμένο, ήταν χαμένο. Συνέβαιναν όλα μπροστά του. Έμοιαζε σοκαρισμένο. Μετά μάθαμε ότι και το παιδάκι αυτό είχε την ίδια κατάληξη…».

Η σχέση των δύο γονιών

Η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, μίλησε για τις ανακρίβειες που ακούγονται το τελευταίο διάστημα, τις εκδορές αλλά και για τα εκζέματα στα παιδιά.

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη για την πραγματική σχέση που έχει με τον σύζυγό της.

Στην πρώτη συζήτηση που είχε με την Αγγελική Νικολούλη, η μητέρα από την Πάτρα είχε υποστηρίξει πως είχαν χωρίσει με τον σύζυγό της, μόνο για δύο μέρες. Ωστόσο, στη νέα αποκαλυπτική συνομιλία τους, αναφέρει ότι η ίδια είχε ζητήσει διαζύγιο και μάλιστα όχι συναινετικό.

«Έχω την εντύπωση ότι στο μυαλό το δικό μου είμαστε μαζί. Εγώ αυτό βλέπω. Όταν είχε φύγει ο Μάνος μετά την μπέμπα, μου ζήτησε να γυρίσει πίσω. Κι εγώ είπα “όχι δε θέλω να γυρίσεις πίσω” και έχω και τα μηνύματα που του έστειλα και του λέω “δε θέλω να είμαστε μαζί”. Όσο για το διαζύγιο, ο Μάνος είχε πάει στον δικηγόρο του και έκανε αίτηση κι εγώ στον δικό μου. Του είπα ότι από συναινετικό, το πάω αντιδικία» ανέφερε.

Σύμφωνα με την ίδια, η αιτία που έφτασαν μέχρι εκεί είναι ο άνδρας της, που ήθελε να φύγει και πως το είχε ήδη κάνει πριν το θάνατο της μικρής Ίριδας.

«Γύρισε για μία – δύο ημέρες και αποφάσισε να ξαναφύγει. Στις 23 έγινε η τελετή του μωρού, ήρθε τετραήμερο και έφυγε. Γύρισε πάλι όταν μας ανακοίνωσαν από την εντατική ότι η Τζωρτζίνα είναι πολύ σοβαρά» τόνισε.

«Την όποια ασθένεια ή πρόβλημα των παιδιών θα μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις ως μέσο για να τον φέρεις πίσω;», αναρωτιέται η παρουσιάστρια με την Ρούλα να απαντά αρνητικά.

Στη συνέχεια, η μητέρα των τριών μικρών κοριτσιών έδωσε στη δημοσιογράφο μία εικόνα για το πώς είναι η σχέση τους αυτή τη στιγμή. «Στηρίζει ο ένας τον άλλον. Το χέρι – χέρι που μας είδατε στο μνημόσυνο, δεν έχει να κάνει αν ήμαστε ζευγάρι ή όχι. Το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, είναι να έχω το χρόνο να πενθήσω και δεύτερον να αποκατασταθεί όλο αυτό που είναι εις βάρος μου για τα παιδιά. Δε με ενδιαφέρει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή», απάντησε η Ρούλα.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024