Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία: Ο πόλεμος θα μπορούσε να τελειώσει εάν η Δύση έδινε απαντήσεις

Ρωσία: Ο πόλεμος θα μπορούσε να τελειώσει εάν η Δύση έδινε απαντήσεις

Η Ρωσία αισθάνεται να κινδυνεύει από τη Δύση που δεν έχει απαντήσει στις ανησυχίες της, ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο

Το Κρεμλίνο, στην καθημερινή του ενημέρωση, τόνισε ότι η Ρωσία αισθάνεται ότι κινδυνεύει, καθώς η Δύση δεν έχει δώσει καμία απάντηση στις ανησυχίες της. Ο εκπρόσωπος  του Κρεμλίνου, ερωτηθείς για το πώς θα τελείωνε η ​​εισβολή στην Ουκρανία (την οποία αποκαλεί «ειδική στρατιωτική επιχείρηση»), είπε ότι εάν η Ρωσία λάβει απαντήσεις στις ερωτήσεις της από τη Δύση «τότε θα τελειώσουν όλα».

Ισχυρίζεται επίσης ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ αναπτύσσουν τις δυνάμεις τους στα δυτικά σύνορα της Ρωσίας.

Το Κρεμλίνο υποστηρίζει ότι η Ρωσία είχε ασκήσει επανειλημμένα πίεση στο Κίεβο να «σταματήσει να σκοτώνει τους δικούς της ανθρώπους».

Σχετικά με το Meta (Facebook, Instagram) και την απόφασή του να επιτρέψει αναρτήσεις σχετικά με το θάνατο Ρώσων στρατιωτικών και κυβερνητικών ηγετών, το Κρεμλίνο είπε ότι εάν οι αναφορές ήταν αληθινές, θα απαιτούσε «την πιο αποφασιστική δράση».

Πεσκόφ: «Ρωσοφοβία» στη Δύση

Οι Ρώσοι που λένε ότι ντρέπονται για την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» της χώρας στην Ουκρανία δεν είναι πραγματικοί Ρώσοι, δήλωσε ακόμα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Ένας πραγματικός Ρώσος δεν ντρέπεται ποτέ να είναι Ρώσος», σχολίασε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το σύνθημα «ντρέπεται να είναι Ρώσος» που κάποιοι επαναλάμβαναν τόσο εντός όσο και εκτός Ρωσίας.
«Αν κάποιος λέει τέτοια πράγματα, τότε απλά δεν είναι Ρώσος», δήλωσε ο Πεσκόφ.

Ο Πεσκόφ επεσήμανε ακόμα ότι τα αντιρωσικά αισθήματα αυξάνονται επικίνδυνα στη Δύση και είπε ότι ελπίζει οι δυτικοί ηγέτες να σταματήσουν να υποδαυλίζουν αυτή τη ρωσοφοβία.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024