Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Χάνει το ντέρμπι ο Βέλεθ

Παναθηναϊκός: Χάνει το ντέρμπι ο Βέλεθ

Ο Βέλεθ μία ακόμη μέρα συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ωστόσο ο Σένκεφελντ προπονήθηκε κανονικά και τίθεται στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ μπαίνει στην τελική ευθεία.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σήμερα πραγματοποίησαν την προτελευταία προπόνησή τους πριν από το ντέρμπι της Κυριακής, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει μία ακόμα ημέρα τον Φραν Βέλεθ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, μιας και δεν έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις που έχει στον προσαγωγό.

Έτσι, σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, το πιο πιθανό είναι πως ο κεντρικός αμυντικός των Πράσινων δε θα προλάβει το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Από την άλλη πλευρά, ευχάριστα είναι τα νέα για το σέρβο τεχνικό, καθώς επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις σήμερα ο Μπαρτ Σένκεφελντ και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι της Κυριακής.

Έτσι είναι πολύ πιθανό ο Σένκεφελντ να βρεθεί στη βασική ενδεκάδα και μαζί με τον Σάρλια να αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας.

Ακόμα, στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν τεθεί κανονικά τόσο ο Λουκάς Βιγιαφάνιες όσο και ο Ζοζέ Μαουρίσιο, που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα, ενώ η μοναδική απουσία του Παναθηναϊκού θα είναι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024