Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια προσφορά μάθησης και αγάπης για τα παιδιά

Μια προσφορά μάθησης και αγάπης για τα παιδιά

Το Μαξίμου έστειλε εκπαιδευτικό υλικό σε Κέντρο Ημέρας για κοινωνικά αποκλεισμένα παιδιά και νέους

Εκπαιδευτικό υλικό στο Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιών και Οικογένειας έστειλε το Πρωθυπουργικό γραφείο.

Την είδηση γνωστοποίησε σε ανάρτησή της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Πρόεδρος της ΜΚΟ, Μυρτώ Λαιμού, σημειώνοντας πως κατά τη χθεσινή μέρα «μια έκπληξη περίμενε τα παιδιά μας στους χώρους που στεγάζεται το κέντρο μας». Πρόσθεσε δε ότι παρελήφθη «μεγάλη ποσότητα σχολικού και εκπαιδευτικού υλικού που θα καλύψει τις ανάγκες των παιδιών μας και θα εξασφαλίσει την απρόσκοπτη πρόσβασή τους στην εκπαίδευση».

Για τη συγκεκριμένη δράση η ίδια ευχαριστεί δύο κυβερνητικά στελέχη και πιο συγκεκριμένα τον διευθυντή του γραφείου Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη καθώς και τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργο Σταμάτη οι οποίοι άμεσα ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του κέντρου.

Η ανάρτηση της Προέδρου της ΜΚΟ:

«Σήμερα μία έκπληξη περίμενε τα παιδιά μας στους χώρους που στεγάζεται το κέντρο μας. Παραλάβαμε με πολύ μεγάλη χαρά μαζί με τα παιδιά μία μεγάλη ποσότητα σχολικού και εκπαιδευτικού υλικού που θα καλύψει τις ανάγκες των παιδιών μας και θα εξασφαλίσει την απρόσκοπτη πρόσβασή τους στην εκπαίδευση. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την ευγενική αυτή δωρεά τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού κύριο Γρηγόριο Δημητριάδη και τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και καταπολέμησης της Φτώχειας κύριο Γεώργιο Σταμάτη που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας και στάθηκαν δίπλα μας στην προσπάθειά μας να καλύψουμε τις ανάγκες του κέντρου μας».

Σημειώνεται, τέλος, πως το συγκεκριμένο κέντρο προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αποκλεισμένα παιδιά και νέους που κατοικούν στις περιοχές του κέντρου της Αθήνας και πολλά από αυτά διαμένουν σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης και εργάζονται στο δρόμο πουλώντας λουλούδια, μπαλόνια και χαρτομάντιλα. Πρόκειται για έναν φιλόξενο χώρο που τους προσφέρει ζεστασιά και συμπαράσταση κάνοντας τα παράλληλα να νιώθουν πως οι πολιτισμικές τους ιδιαιτερότητες είναι πάντα αποδεκτές εκφράζοντας ελεύθερα κάθε προβληματισμό τους.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024