Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε στον Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο για την περιπέτεια που πέρασε με τον κοροναϊό. Παράλληλα, απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να είναι μαζίμε την Ιλένια Ουίλιαμς.
«Το πέρασα δύο φορές και την πρώτη ήταν πολύ δύσκολα. Την πρώτη δεν ξέραμε και τι είναι. Δεν υπήρχαν και εμβόλια», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.
Και πρόσθεσε: «Έγραψαν ότι είμαστε ζευγάρι με την Ιλένια επειδή κολλήσαμε μαζί, ήταν τελείως τυχαίο όμως. Το έχουμε πει πολλές φορές δεν υπάρχει κάτι μεταξύ μας. Είμαστε φίλοι».
«Έχω κλάψει για γυναίκα που ήμασταν δυόμισι χρόνια. Έχω κάνει αρκετές σχέσεις γενικά, τρία χρόνια, τέσσερα, αλλά μία φορά έπεσα στα πατώματα. Η καψούρα που λέμε. Δεν οδηγεί σε καλό αυτό», εξομολογήθηκε.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας