
Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Δε φαντάζεστε ποιό είναι το πραγματικό του επίθετο
Το επίθετο, η καταγωγή, το τραγούδι και όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα
Η μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού «Δυνατά»
Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το σοβαρό ατύχημα των γονιών της
«26 Νοεμβρίου, παραμονή των γενεθλίων μου, ήρθε το μεγαλύτερο δώρο στη ζωή μου. Η επιτυχία δεν είναι μόνο δική μου. Ο Μάριος Ψιμόπουλος και η κυρία Εύη Δρούτσα, που έγραψαν τη μουσική και τους στίχους αντίστοιχα, είχαν τεράστια έμπνευση, την οποία πίστεψα κι εγώ από το πρώτο άκουσμα. Όλοι συντέλεσαν για να γίνει αυτή η επιτυχία! Ευχαριστώ την εταιρεία μου, την Panik Records και ειδικά τον CEO της, τον Γιώργο Αρσενάκο, που με πίστεψε και είναι πάντα δίπλα μου. Είναι τεράστια χαρά να βγάζω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που πιστεύουν σε εμένα! Και, φυσικά, ευχαριστώ όλο τον κόσμο που αγάπησε κι αγκάλιασε το τραγούδι μου, κάνοντάς το επιτυχία».
Τα παιδικά χρόνια
«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν όμορφα. Έζησα σε μια πολύ ωραία κωμόπολη το Γύθειο Μάνης όπου εκεί ξεκίνησα να φτιάχνω το σημερινό Στέφανο. Εκεί έμαθα τα απλά καθημερινά πράγματα της ζωής. Υπάρχει αληθινή αγάπη στα χωριά. Υπάρχουν πραγματικοί φίλοι. Υπάρχει πραγματική ζωή. Είχα μια πολύ ωραία παιδική και εφηβική ζωή στο Γύθειο. Έτσι διαμορφώθηκε ο Στέφανος. Έχω δυο υπέροχους γονείς και αλλά 2 μικρότερα αδέρφια που τους αγαπώ παραπάνω από την ζωή μου. Σε αυτούς χρωστάω τα πάντα και για αυτούς θέλω να παλέψω» εκλεισε λέγωντας ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.
Το πραγματικό επίθετο και πώς τον φωνάζουν
Με μια χιουμοριστική ανάρτηση απάντησε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας για το πραγματικό του επίθετο και το πως τον αποκαλούν οι άλλοι
@stefanospitsi_official Εσείς το πετύχατε με την πρώτη; ?? #fyp #foryou #foryoupage #fy #thatsnotmyname #funnyvideos ♬ That’s Not My Name – The Ting Tings
- Υποκλοπές: ο εξευτελισμός του κράτους δικαίου και των θεσμών συνεχίζεται
- Airbnb: Ανοδικά κινείται η ζήτηση στη βραχυχρόνια μίσθωση, αυξάνονται οι τιμές στα καταλύματα
- Οδύσσεια: O Νόλαν κόντεψε να πνίξει τον Ματ Ντέιμον – «Θέλω να μπείτε στον Δούρειο Ίππο» ξεκαθαρίζει
- Πέρασμα στην Ανατολική Λιβύη ζητάει το κονβόι για τη Γάζα – μέλος της αποστολής από Ελλάδα μιλάει στο in
- Έμπολα: Την ώρα που οι θάνατοι αυξάνονται, ο ΠΟΥ λέει ότι θα χρειαστούν μέχρι και εννέα μήνες για εμβόλιο
- Πτώση τουρίστριας από ύψος στη Σκιάθο – Νοσηλεύεται με κατάγματα στον θώρακα





