Ακόμα μια «μαύρη» σελίδα για την Παρί Σεν Ζερμέν γράφτηκε χθες το βράδυ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».
Οι Γάλλοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν ούτε το 1-0 του πρώτου αγώνα, αλλά ούτε καν το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου στη Μαδρίτη, και είδαν τη Ρεάλ να επικρατεί με 3-1 και να τους αφήνει άλλη μια φορά εκτός διοργάνωσης από πολύ νωρίς.
Ένας από τους μοιραίους της Παρί ήταν φυσικά ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος έχει ευθύνη στο πρώτο γκολ του Μπενζεμά. Μάλιστα, το συγκεκριμένο λάθος έκανε και τον πρώην τερματοφύλακα της Ίντερ Ζούλιο Σέζαρ να τον «κράξει».
«Ο Ντοναρούμα γύρισε με την μπάλα προς την εστία του. Αυτό είναι κάτι που το μαθαίνουμε στα μικρά παιδιά στις ακαδημίες να μην το κάνουν. Όταν σου γυρνάνε την μπάλα, πάντα πρέπει να την απομακρύνεις από την εστία. Ρίσκαρε με το αυτογκόλ και τελικά την πλήρωσε από τον Μπενζεμά» ανέφερε ο Βραζιλιάνος.
Η Κηφισιά έκανε την ανατροπή με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο καθώς πήρε μπρος με τις αλλαγές του Λέτο και το γκολ της νίκης πέτυχε ο Μπένι στο 85’. Μόνο αν έρθουν τα πάνω κάτω θα υποβιβαστεί η Κηφισιά
Ο Πέδρο Μαρτίνεθ και οι παίκτες του έτυχαν αποθεωτικής υποδοχής υποδοχής κατά την επιστροφή τους στη Βαλένθια από δεκάδες οπαδούς τους, μετά το 2-0 επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.
LIVE: Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 36η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.