Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Roche: Κάνουμε τη διαφορά, με όχημα την καινοτομία

Roche: Κάνουμε τη διαφορά, με όχημα την καινοτομία

Γράφει ο Ezat Azem, Διευθύνων Σύμβουλος Roche Hellas

Εδώ και 125 χρόνια η Roche εργάζεται με στόχο να βελτιώσει τις ζωές των ανθρώπων, παρέχοντας επαναστατικές λύσεις υγείας, που μετασχηματίζουν τον τρόπο πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας μερικών από τις σοβαρότερες ασθένειες.

Η καινοτομία και η δημιουργικότητα ήταν πάντα η κινητήριος δύναμη αυτής της πορείας και το θεμέλιο της επιτυχίας της Roche. Αντλώντας καθοδήγηση από το ισχυρό όραμα των ιδρυτών της, εξελίχθηκε σε μια εταιρεία που αναζητά με πάθος λύσεις στην επιστήμη και στην υπέρβαση όσων ήδη γνωρίζουμε. Αυτή είναι η κουλτούρα που κληρονομήσαμε και επιλέγουμε να κάνουμε πράξη καθημερινά. Γιατί για εμάς δεν είναι μόνο μια πολύτιμη παρακαταθήκη, αλλά και η υπόσχεσή μας για το μέλλον.

Σήμερα, εξακολουθούμε να υπηρετούμε τους ασθενείς και τις κοινωνίες. Εστιάζουμε στο σήμερα και κοιτάζουμε πέρα από το αύριο, για να αντιμετωπίσουμε τις πιο δύσκολες προκλήσεις υγείας στον κόσμο. Πραγματοποιώντας σε ετήσια βάση τις υψηλότερες δαπάνες για Έρευνα και Ανάπτυξη από κάθε άλλη φαρμακευτική εταιρεία, η Roche πρωτοπορεί στην ανάπτυξη καινοτόμων ιατρικών επιλογών που αλλάζουν τις ζωές των ασθενών.

Σε έναν κόσμο που μεταβάλλεται ταχύτερα από ποτέ, συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και να αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία, για να προάγουμε την καινοτομία σε κάθε πτυχή της λειτουργίας μας. Διαμορφώνουμε ένα περιβάλλον εργασίας που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και απελευθερώνει το ταλέντο και τη δημιουργικότητα των ανθρώπων μας. Εφαρμόζουμε νέους τρόπους συνεργασίας με τους εμπλεκόμενους στο χώρο της υγείας, ώστε να συν-δημιουργούμε λύσεις, να βελτιώνουμε την πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες και να στηρίζουμε τη βιωσιμότητα των συστημάτων υγείας.

Σε αυτό το πλαίσιο μετασχηματίζουμε τον τρόπο που εργαζόμαστε, παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα, αναθεωρώντας την οργανωτική δομή και την κουλτούρα μας. Ειδικότερα, απελευθερώνουμε πόρους από παραδοσιακές δραστηριότητες και ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας να δοκιμάσουν νέες ιδέες που συνδυάζουν την παγκόσμια τεχνογνωσία της Roche με την εμπειρία από κάθε χώρα, προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε την αξία που δημιουργούμε για τους ασθενείς, το σύστημα υγείας και την κοινωνία. Μέσα από αυτή την προσεκτικά σχεδιασμένη διαδικασία αλλαγής, επιδιώκουμε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την επένδυσή μας στην Έρευνα και Ανάπτυξη και στην καινοτομία.

Η κουλτούρα καινοτομίας και οι αξίες της Roche εφαρμόζονται επίσης στον χώρο εργασίας μας εδώ στην Αθήνα, βρίσκοντας ένα ιδανικό νέο «σπίτι». Μετά από την πρόσφατη ανακαίνιση, η έδρα της Roche στην Ελλάδα ενσωματώνει τεχνολογίες και σχεδιαστικές λύσεις αιχμής που υποστηρίζουν τη βιωσιμότητα και τη λειτουργικότητα του κτιρίου, αλλά και την καινοτομία στην καθημερινή μας δουλειά.

Μέσω της χρήσης προηγμένων συστημάτων κλιματισμού και αερισμού, μεγαλύτερων επιφανειών υαλοπινάκων για περισσότερο φυσικό φωτισμό και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων που συνδυάζουν την υψηλή απόδοση με τη χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, μπορούμε να πετύχουμε τον παγκόσμιο στόχο της Roche για μηδενικές εκπομπές άνθρακα ως το 2050. Όλα αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με έναν ειδικά σχεδιασμένο, πολυ-λειτουργικό χώρο εργασίας με ευέλικτη διάταξη και υλικά που απορροφούν τους ήχους, παρέχουν στους ανθρώπους μας ένα περιβάλλον που προάγει την ευεξία, διευκολύνει την ομαδική εργασία και κινητοποιεί τη δημιουργική σκέψη.

Μέσα σε μόλις 125 χρόνια, το μέσο προσδόκιμο ζωής των ανθρώπων έχει υπερδιπλασιαστεί. Αυτή η πρόοδος επιτεύχθηκε χάρη στη συνειδητή ενθάρρυνση της επιστημονικής περιέργειας και της καινοτομίας, στοιχείων που βρίσκονται στην καρδιά της αποστολής της Roche εδώ και πέντε γενιές. Με οδηγό τις ίδιες αξίες, συνεχίζουμε να διατυπώνουμε τολμηρά ερωτήματα, να παρέχουμε ώθηση στην πρόοδο της επιστήμης και να βρίσκουμε νέους τρόπους για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, τώρα και στο μέλλον.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024