Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σόφη Ζαννίνου: «Ό,τι έχω ποθήσει στη ζωή μου το έχω καταφέρει»

Σόφη Ζαννίνου: «Ό,τι έχω ποθήσει στη ζωή μου το έχω καταφέρει»

Για την συγκατοίκηση με τη μητέρα και την κόρη της μιλά η Σόφη Ζαννίνου επίσης αποκαλύπτει την ηλικία της και οτι δεν εχει κανει μπότοξ

Η ταλαντούχα ηθοποιός Σόφη Ζαννίνου μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη.

Όπως διηγείται η ζωή της είναι σαν μυθιστόρημα, καθώς γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα της χρόνια σε περιοδεία. Η ίδια επιθυμούσε να κάνει οικογένεια, για να έχει μια σταθερότητα, επειδή με τους γονείς της δεν είχε «σταθερή βάση»

«Όταν άρχισα το σχολείο οι γονείς μου ήταν σε περιοδεία πήγα εσωτερική. Εκεί έπαθα κατάθλιψη»,αναφέρει και συμπληρώνει πως όλα αυτά την έκαναν δυνατή και αποτελούν τα εφόδιά της για να «πολεμάει».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για την όμορφη συγκατοίκηση που έχει με την κόρη και τη μητέρα της. «Όταν πάω στο δωμάτιο της κόρης μου χτυπάω την πόρτα. Ήθελα και εμένα να μου το κάνουν αλλά δεν υπήρχε πόρτα», λέει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: Απάντηση Λιάγκα στις δηλώσεις Πηλιχού: «Είναι ανήθικο αυτό που γίνεται»

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σχετικά με το γάμο, η ίδια αποκαλύπτει πως εάν παντρευόταν σήμερα θα έμενε σε διαφορετικά σπίτια με τον άντρα της, καθώς πιστέυει πως η καλύτερη συνταγή για να έχει κάνεις μία επιτυχημένη σχέση, είναι ο καθένας να έχει τον προσωπικό του χώρο.

Δε δίστασε να αποκαλύψει επίσης πως έχει κάνει μπότοξ και πως είναι 71 ετών.  «Μια φορά είχα κάνει μπότοξ και έπαιζα στις «Πεθερές». Έπρεπε να κάνω μια σκηνή που ήμουν θυμωμένη  και δεν μπορούσα», θυμάται χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τα επαγγελματικά της βήματα, η ηθοποιός δηλώνει πως περνάει τέλεια στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» γιατί όπως λέει είναι μία οικογενειακή δουλειά, ενώ αποκάλυψε πως ολοκλήρωσε και μία σειρά για τη Cosmote.

Τέλος αναφέρθηκε και στο «πέρασμά» της, στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα», όπου όπως αναφέρει το χάρηκε πολύ και δεν χάνει επεισόδιο.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024