Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέο σφυροκόπημα στο Χάρκοβο - Οβίδα σκότωσε παιδί

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέο σφυροκόπημα στο Χάρκοβο – Οβίδα σκότωσε παιδί

Τουλάχιστον 27 άμαχοι σκοτώθηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο

Δύο νεκροί είναι ο απολογισμός βομβαρδισμού κτιρίου κοντά στο Χάρκοβο, σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στις 19:05 στο χωριό Ντίνετς (…) οβίδα έπληξε οίκημα με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να βρουν τον θάνατο (μεταξύ αυτών ένα 7χρονο παιδί). Ένα άτομο ανασύρθηκε ζωντανό από τα χαλάσματα, υπογραμμίζεται.

Τουλάχιστον 27 άμαχοι σκοτώθηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο σε επιθέσεις των ρωσικών δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας, ο Σέρχι Μπολβίνοφ.

Στο στόχαστρο ρωσικής αεροπορικής επιδρομής στο Ζιτόμιρ της βορειοδυτικής Ουκρανίας βρέθηκαν ένα εργοστάσιο και μία δομή φιλοξενίας βετεράνων πολέμου, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του.

«Απλοί κάτοικοι της πόλης διέμεναν σε αυτήν τη δομή εδώ και 20 χρόνια. Ήταν κυρίως συνταξιούχοι, βετεράνοι του σοβιετικού στρατού», δήλωσε ο Σέρχι Σουχόμλιν, ο οποίος σημείωσε πως δεν γνωρίζει αν υπάρχουν θύματα ή τραυματίες από τον βομβαρδισμό.

Όσον αφορά στο εργοστάσιο που χτυπήθηκε, ανέφερε πως προμήθευε το 70% ορυκτοβάμβακα στην Ουκρανία. Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε σε αυτήν την αεροπορική επιδρομή, σύμφωνα με τον ίδιο.

Sports in

Ο άνδρας που έσωσε 300 έργα του Βαν Γκογκ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ένας αιμοβόρος συνεργάτης των ναζί

Το 1942, ο Sam van Deventer φιλοξένησε ένα οικογενειακό πάρτι για τα 50ά γενέθλια του αιμοδιψούς Arthur Seyss-Inquart, του επιτρόπου του Ράιχ για τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στις Κάτω Χώρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024