Οι Συριανοί εκμεταλλεύτηκαν την απουσία κόσμου από το κλειστό του Αγίου Θωμά λόγω τιμωρίας και επιβλήθηκαν 3-1 σετ, τσεκάροντας το εισιτήριο για το Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών.
Η πρόκριση για τον Φοίνικα ήρθε μέσα από μια σπουδαία ανατροπή, μιας και το σύνολο του Δημήτρη Ανδρεόπουλο διατήρησε ελαφρύ προβάδισμα στο πρώτο σετ και με σερί τεσσάρων πόντων μετά το 21-23 έκανε το 1-0 σετ (25-23).
Σε εκείνο το σημείο οι Συριανοί, αντέδρασαν ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση τους και έφερα το ματς… τούμπα. Στο δεύτερο σετ πήραν από νωρίς προβάδισμα τεσσάρων πόντων (5-9), με τους πρασινους να ροκανίζουν τη διαφορά (11-12), χωρίς να καταφέρουν να βρουν απαντήσεις, αφού ο Φοίνικας διατήρησε τον έλεγχο ως το φινάλε για το 1-1 σετ με 25-18.
Στο τρίτο σετ οι «πράσινοι» διατηρούσαν ένα πολύ μικρό προβάδισμα με 17-16, με τον Φοίνικα να τρέχει ένα σερι τεσσάρων πόντων 17-20 για να φτάσει στην κατάκτηση του σετ και στο 2-1 (25-22).
Το τέταρτο σετ ήταν πραγματικό… ντέρμπι με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ με τις δύο ομάδες να φτάνουν ισόπαλες στο 21-21, με τον Φοίνικα να τρέχει νέο σερί και να τελειώνει το παιχνίδι με25-21.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Άρη Betsson και επικράτησε 92-81, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην Stoiximan GBL.