Η αφοπλιστική Aντίγονη Κουλουκάκου υποδύεται την Ιουλία από τη «Γη της ελιάς» φωτογραφήθηκε για το Hello και μίλησε για τη ζωή της.
Η ηθοποιός εχει τις ρίζες της από τη Μάνη αλλά έζησε για πολλά χρόνια στην Ιταλία με την οποία διατηρεί στενούς δεσμούς δουλεύοντας ως μοντέλο.
Τι δηλώνει για τη μανιάτικη καταγωγή της
«Είμαι πολύ περήφανη για τις ρίζες μου και το παρελθόν μου αλλά ζω στο παρόν. Σίγουρα στο DNA μας υπάρχει ένας δυναμισμός και μια σκληρότητα θα έλεγα με την έννοια της δικαιοσύνης».
«Ο Αντριάνο Τσελεντάνο ήταν εκείνος που μου είχε πει “Αντιγόνη είσαι καλλιτέχνιδα δεν είσαι μοντέλο. Τον θεωρώ επαγγελματικό πατέρα μου (…) Έγινα ηθοποιός χωρίς να το επιλέξω, η ζωή μου το υπέδειξε» αναφέρει στη συνέντευξή της.
Ο έρωτας των γονιών της
«Οι γονείς μου γνωρίστηκαν στην Αθήνα και ουσιαστικά ο πατέρας μου έκλεψε τη μητέρα μου επειδή ο παππούς μου δεν τον ήθελε. Ο πατέρας της μητέρας μου ήταν πολύ σκληρός άνθρωπος αλλά η μητέρα μου τον δικαιολογούσε.Όταν έχασα τον πατέρα μου κατάλαβα τι σημαίνει αυτός ο πόνος, ο οποίος δεν συγκρίνεται ούτε κατά προσέγγιση με ό,τι μπορεί που υποπτευόμουν».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας