Σε εξέλιξη είναι η έρευνα για την υπόθεση θανάτων των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα.
Νέα τροπή στους θανάτους των παιδιών βάζουν οι δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις της Μαλένας και της Ίριδας που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινοπώρου, οι ιατροδικαστικοί πραγματογνώμονες βλέπουν κοινά σημεία μεταξύ των εκθέσεων της Μαλένας και της Ίριδας.
Στην έκθεση της Μαλένας υπάρχει μία σημείωση, που αναφέρει τα εξής: «Εκτεταμένη κενοτοποιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, αυτή η αλλοίωση μπορεί να οφείλεται και από έλλειψη οξυγόνου στα παιδιά. Στην Ιριδα οι γιατροί βλέπουν ότι στον εγκέφαλο του μωρού υπάρχουν αλλοιώσεις από ανοξυγοναιμία. Οι ιατροδικαστές ζητούν να εξεταστούν ξανά οι δύο εκθέσεις και να βρεθούν τα κοινά σημεία που υπάρχουν.
«Σήμερα θα κάνουμε μια μεγάλη αποκάλυψη, ένα πράγμα που για πρώτη φορά έχει ακουστεί στην ιστορία θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, δεν ξέρω τώρα πώς να το πούμε, γιατί δεν έχει αποδειχτεί αν είναι δολοφονία ή όχι. Όλοι φανταζόμαστε και εικάζουμε πράγματα», ανέφερε προλογίζοντας το θέμα ο Γιώργος Λιάγκας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).